Annonce
Tønder

Tønder Kommune har opkøbt tidligere autoværksted

Tønder Kommune har opkøbt Sønderport 2 og 2A i Tønder. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Som et led i gennemførelsen af masterplanen for Tønder Sport og Fritidscenter har Tønder Kommune opkøbt Sønderport 2 og 2A i Tønder.
Annonce

TØNDER: Tønder Sport og Fritidscenter har fået flere kvadratmeter på hånden. Det står klart efter købet af et tidligere autoværksted på Sønderport 2 og 2A i Tønder. En del af ejendommen er i dag udlejet til bilforretning. Lejeren vil ikke her og nu blive påvirket af salget, og der skal laves en ny aftale med lejeren indtil arealet skal benyttes i forbindelse med gennemførelsen af elementerne i masterplanen. At Tønder Kommune vælger at købe ejendommen hænger sammen med, at den ligger i tilknytning til Tønder Sport og Fritidscenter. Den ligger mellem hal 1 i fritidscenteret og vandrerhjemmet.

Ditte Lundgaard Jakobsen, der er teknisk direktør i Tønder Kommune, siger: - Kommunalbestyrelsen i Tønder Kommune har godkendt en samlet masterplan for hele området omkring Tønder Sport og Fritidscenter. I den plan er det på sigt naturligt at inddrage arealerne, hvor bilforhandleren ligger i dag. Med købet har vi derfor sikret os, at ejendommen ikke vil komme til at spærre for en gennemførelse af de planer, der er for hele området. Tønder Kommune overtager ejendommen den 1. april, og købssummen er to millioner kroner, oplyser Tønder Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Ung mand får dagbøder for uagtsomt manddrab på cyklist

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce