Annonce
Tønder

Tønder Teater byder på 15 forestillinger

Teatret har mange lokale samarbejdspartnere, der sikrer opmærksomhed om teatrets aktiviteter.

Tønder: Tønder Teater er i gang med endnu en sæson med ikke færre end 15 opførelser på programmet. De kommende tre forestillinger viser bredden i programmet.

Torsdag 24. oktober er der moderne dans på programmet. Tirsdag 5. november gæster Bodil Jørgensen igen Tønderegnen med kabareten "RYG", over Jørgen Rygs mange sørgmuntre viser.

Onsdag 30. oktober gælder det så de mindste. Teater Next gæster Tønder med deres nye udgave af eventyret om ”Den lille prins”.

Tønder Teater er lokalt forankret, hvilket betyder, at det er vigtigt for teatret at samarbejde med andre i lokalområdet. Og det gør man i udstrakt grad

Således er der til danseforestillingen "Super Human" knyttet to workshops, hvor elever fra Agerskov Ungdomsskole og Tønder Gymnasium undervises af de professionelle dansere fra forestillingen.

Teatret har netop i samarbejde med Tønder Kommune spillet to forestillinger på skolen i Løgumkloster. Desuden skal eleverne i 8. klasse se forestillingen "4,1 promille". Forestillingen vises i samarbejde med SSP.

Allerede nu kan teatret også se, at interessen for forårets store forestillinger, "Skatteøen" og Rune Klans nye show "Håbefuld", er stor.

Tønder Teater havde sidste år i omegnen af 3500 tilskuere til forestillingerne. I år venter teatret op mod 4000 tilskuere til forestillingerne, der samlet koster omkring en halv million kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Annonce