Annonce
Tønder

Tønder Teater byder på 15 forestillinger

Teatret har mange lokale samarbejdspartnere, der sikrer opmærksomhed om teatrets aktiviteter.
Annonce

Tønder: Tønder Teater er i gang med endnu en sæson med ikke færre end 15 opførelser på programmet. De kommende tre forestillinger viser bredden i programmet.

Torsdag 24. oktober er der moderne dans på programmet. Tirsdag 5. november gæster Bodil Jørgensen igen Tønderegnen med kabareten "RYG", over Jørgen Rygs mange sørgmuntre viser.

Onsdag 30. oktober gælder det så de mindste. Teater Next gæster Tønder med deres nye udgave af eventyret om ”Den lille prins”.

Tønder Teater er lokalt forankret, hvilket betyder, at det er vigtigt for teatret at samarbejde med andre i lokalområdet. Og det gør man i udstrakt grad

Således er der til danseforestillingen "Super Human" knyttet to workshops, hvor elever fra Agerskov Ungdomsskole og Tønder Gymnasium undervises af de professionelle dansere fra forestillingen.

Teatret har netop i samarbejde med Tønder Kommune spillet to forestillinger på skolen i Løgumkloster. Desuden skal eleverne i 8. klasse se forestillingen "4,1 promille". Forestillingen vises i samarbejde med SSP.

Allerede nu kan teatret også se, at interessen for forårets store forestillinger, "Skatteøen" og Rune Klans nye show "Håbefuld", er stor.

Tønder Teater havde sidste år i omegnen af 3500 tilskuere til forestillingerne. I år venter teatret op mod 4000 tilskuere til forestillingerne, der samlet koster omkring en halv million kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Til tidselshow med Poulsen

Esbjerg

Hverdagen

Annonce