Annonce
Læserbrev

Tønders tage: Alle skal behandles ens

Annonce

Læserbrev. Kære Bo Jessen, når jeg den 26. maj sendte dig et åbent brev i JydskeVestkysten, var det fordi de spørgsmål, jeg stillede, havde interesse for også andre end mig selv.

Jeg har ikke modtaget svar.

Udgangspunktet for mine spørgsmål er dit udsagn i JV 18. maj om, ”at man bliver nødt til at behandle alle borgere ens”. Man har derfor givet afslag på dispensation til en husejer i Mellemgade, som i lighed med en tidligere på Torvet har forsynet sit hus med røde teglsten i en nuance og af en type, som ikke svarer til forskrifterne for ”Tønders Huse”.

Det med, at ”man bliver nødt til at behandle alle borgere ens”, provokerede mig, og jeg tillod mig derfor at spørge til huse forskellige steder i byen med nye sorte (glaserede) tegltage, hvilket jo er uendeligt mere kritisabelt end tage i en afvigende rød farve.

Siden mit læserbrev er jeg kommet i tanke om et bombastisk, dominerende, skinnende, stærkt afvigende, kulsort glaseret tegltag på den ellers så pæne Leos Allé. Hvad med også det?

Det interesserer mig meget at få forklaringen på din såkaldte ensbehandling af byens borgere. Allergroveste eksempel er naturligvis den i alle henseender skandaløse rådhustilbygning, bygget med overtrædelse af alle bestemmelser og forskrifter, som gælder for alle huse på fredet, historisk grund i middelalderbyer og derfor naturligvis også for ”Tønders Huse”.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce