Annonce
112

Tørretumbler skyld i brand på politikers loft: - Katastrofen blev afværget

Privatfoto: Asger Christensen

Jordrup: Sydøstjyllands Politi blev kaldt ud til en bygningsbrand på Fynslundvej klokken 13.34. Anmeldelsen lød i første omgang, at der var ild i en gård, men da beredskabet nåede frem viste det sig, at det var en tørretumbler, som havde givet anledning til mistanken om brand.

Ingen kom til skade, ilden blev slukket og der er kun sket brandskader omkring tørretumbleren.

Det er det lokale europaparlamentsmedlem Asger Christensens (V) gård, som Trekantbrand blev kaldt ud til. Det fremgår af politikerens åbne Facebookside, hvor han takker beredskabet.

Annonce
Privatfoto: Asger Christensen

Fra skovtur til brand

- Her til eftermiddag skulle vi have fejret Inges fødselsdag, og vi var netop på vej i skoven. Men pludselige ringer min søn Peter og råber brand. Vi stormer op til stalden, hvor det ryger ud fra taget, lyder det blandt andet i opslaget.

Branden blev, ifølge opslaget, hurtigt opdaget af en medarbejder, og både brandvæsen og politi var hurtigt på stedet. Også naboerne fra lokalsamfundet får et tak med på vejen.

- Kæmpe tak til beredskabets professionalisme, og stor tak til indsatsleder og politi for Jeres overblik. Uden Jeres hjælp havde dagen ikke haft en god afslutning. Også tak til alle naboer fra lokalsamfund, som stod klar på meget kort tid i tilfælde af, at dyrene skulle evakueres, skriver Asger Christensen.

Privatfoto: Asger Christensen
Privatfoto: Asger Christensen
Privatfoto: Asger Christensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];