Annoncørbetalt indhold

Tag din tablet med dig, når du er på farten

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Uanset om du bruger din tablet når du sidder hjemme i sofaen eller har den liggende på kontoret, er det en god idé at beskytte din tablet. Men særligt når du er på farten og din tablet ligger i tasken, bruges udendørs eller har den med på rejsen, udsættes din tablet for både stød og skrammer. Derudover findes der en lang række tilbehør, der både gør det nemmere og mere komfortabelt at have sin tablet med sig.


Annonce

Covers og skærmbeskyttelse er noget af det mest essentielle at have til sin tablet. Disse fås i mange forskellige former, farver og materialer, samt til forskellige modeller som for eksempel iPad eller Samsung Tablet. Mange vælger et cover, som kan bruges på flere praktiske måder. Blandt andet har mange et iPad cover med ståfunktion, så man har mulighed for at stille sin tablet på bordet. Det er særligt praktisk, hvis man ofte bruger sin tablet til at se film eller YouTube på. Man kan også vælge et cover med flip funktion, så coveret også beskytter skærmen. Har man brug for ekstra god beskyttelse kan man både få håndværkercovers eller børnecovers, hvis børnene bruger tabletten til spil og video.


Ønsker man ekstra beskyttelse på sin skærm, kan man blandt andet få skærmbeskyttelse i hærdet glas. Dette er den ultimative skærmbeskyttelse, hvis man vil undgå en knust skærm eller skrammer. Man kan også vælge et mere diskret og tyndt beskyttelsesfilm, som blot beskytter mod mindre ridser, hvis din tablet for eksempel ligger i tasken med et sæt nøgler.


Hvad angår tilbehør til en tablet, findes der både holdere til bilen, bluetooth headsets, tastatur og meget mere. Tager man sin tablet med på bilferien, kan man med fordel anskaffe sig en holder til bilen. For eksempel kan en tablet sættes på bagsædet, så børnene kan se en film på de lange ture, eller den kan monteres ved førersædet, hvis man skal bruge den som GPS.


En tablet kan være et godt alternativ til en laptop, hvis man ikke ønsker at slæbe den med på rejsen. Det kan dog være en udfordring, hvis den skal bruges til skrivearbejde. Man kan derfor vælge at købe et tastatur til sin tablet. Her fås både separate tastaturer, men også tastaturer som er indbygget i et tabletcover. Derudover kan et headset også være praktisk, hvis man bruger sin tablet til video eller musik på farten. Et ekstra langt opladerkabel er også en fordel, hvis man sidder med sin tablet på et offentligt sted og ikke har mulighed for at sidde lige op ad en stikkontakt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.