Annonce
Billund

Tag med biblioteket til Bogforum i København

Om lørdagen kan man opleve både udenlandske og danske forfattere, såsom Puk Elgaard, Sara Blædel, Svend Brinkmann, Dy Plambech, Erland Loe, Tomas Espedal og mange flere. PR-foto
Annonce

Billund/Grindsted: For første gang kan man tage med Billund Bibliotekerne til Bogmessen i Bella Centret i København, hvor der er mulighed for at møde både danske og udenlandske forfattere.

På Bogforum, som finder sted lørdag 16. november, kommer man helt tæt på forfatterne, hører dem fortælle om deres bøger og får mulighed for en lille snak og en autograf - og de mange stande fra boghandlere og forlag frister med tilbud på gode bogkøb. Det endelige program for årets bogmesse er blevet offentliggjort på Bogforums hjemmeside.

Billetter til busturen, som inkluderer bus tur/retur, rundstykker, kaffe/te på turen og indgangsbillet til Bogforum, kan købes på bibliotekets hjemmeside. Sidste frist for køb af billet er fredag 8. november.

Der er afgang med bus fra Magion Bibliotek klokken 7 og Billund Bibliotek klokken 7.20. Turen går retur fra Bella Center klokken 17. Der er forventet ankomst til Billund Bibliotek klokken 20.40 og Magion Bibliotek klokken 21.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Næsthøjeste smittestigning nogensinde: De fleste kommuner rammes

Esbjerg

Retsordfører efter tilmelding af folketingsmedlem som sæddonor og huskøber: Chikane skal gøres strafbart

Annonce