Annonce
Tønder

Tag på kultur- og naturtur ved Vadehavet

Sanketur ved Vadehavet. Deltagerne i turen samler planter ved Vadehavet - senere tilberedes mad med ingredienserne. Arkivfoto: Claus Thorsted
Annonce

Vadehavet: Museum Sønderjylland inviterer med projekt "Vadehavet i en kurv" på en kultur-naturtur langs Vadehavets kyst, hvor kulturlandskabet og maden er i fokus.

Det sker søndag den 27. september mellem klokken 10 og 14. På turen fortæller formidlerne om naturen og landskabet, og man kan indsamle planter i de udleverede kurve. Turen har udgangspunkt fra Ålbæk P-pladsen ved Skydebanevej, Højer. Efter turen samles deltagerne om bålet for at fremstille et måltid vadehavsmad, som det kunne have stået på bondens bord for 200 år siden.

Annonce

Kulturhistorisk sanketur

På turen, ”Vadehavet i en kurv” er der plads til 30 deltagere. Turen og måltidet har udgangspunkt i, hvad der findes af planter ved Emmerlev Klev og Ålbæk langs grøftekanten, på vaden og som indgik i 1800-tallets madskikke og traditioner.

Turen er museets tredje sanketur.

Det er gratis at deltage i sanketuren. Tilmelding skal ske til Museum Sønderjylland, Merete Essenbæk, mees@mjs.dk .dk eller tlf. 3080 2687.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Slesvig-Holsten går i orange: Nu bør danskerne ikke køre over grænsen

Danmark

Hvor er Mette Frederiksen?

Annonce