Annonce
Tønder

Tag på skattejagt med Rasmus Klump

Annonce

Tønder: I weekenden den 22. august og 23. august kan man tage på skattejagt med Rasmus Klump i Tønder. Det meddeler i Børneulykkesfonden i en pressemeddelelse.

Dem, som ønsker at deltage i jagten, kan downloade et skattekort, og så deltager man, når man har tid og lyst. De poster, som man skal hen til på jagten består af for eksempel en Rasmus Klump bamse eller tegning. Hvordan man tilmelder sig, kan man læse mere om på Børneulykkesfondens hjemmeside.

Formålet med skattejagten er at give familier en fælles oplevelse efter nedlukningen af Danmark.

- Vi er glade for, at Rasmus Klump kan være med til at bakke op om et godt formål, og at mange børnefamilier kan komme på eventyr. Vi ved, Rasmus Klump er elsket af børn og godkendt af mor og far, og derfor spiller en stor rolle i mange børnefamilie, siger Marianna Helmer-Gregersen fra Retail & Licensing i Tivoli i pressemeddelelsen.

Udover at familierne kan have en sjov weekend, så er formålet også at støtte børneulykkesfondens arbejde med at forbygge og forhindre, at børn kommer ud i ulykker og sikre, at børn kan lege frit uden at komme til skade.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Team Esbjerg For abonnenter

Det holdt ualmindelig hårdt: Til sidst fik Team Esbjerg dog slæbt sejren hjem

Trekantområdet

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Annonce