Annonce
Podcast

Tag på tur ud i efteråret med gode fortællinger i ørene

Signe Vestergaard Bansø, redaktør for Avisen Danmark Podcasts, giver dig her sine bedste tips til, hvad du kan høre på podcast.

Podcast: Efteråret er for alvor over os og inviterer til rusketure i skoven eller et stille øjeblik under et tæppe, mens regnen siler ned. Det giver gode muligheder for at tage hørebøfferne på og høre nogle af de podcasts, som er med i dit abonnement på din lokale avis. 
Her er redaktør på Avisen Danmark Podcasts Signe Vestergaard Bansøs anbefalinger til dig:

1 "Erhvervsklubben"

Du finder Erhvervsklubben gratis på Apple podcast, Google podcast og via Spotify

Det er godt for de danske virksomheder, at du betaler mere i varmeregning, og at det er blevet rigtig dyrt at fylde bilen op. Hør hvorfor her i "Erhvervsklubben", hvor du som altid bliver klædt  på til at tale med om de vigtigste erhvervshistorier. Vært Anne-Marie Lindholm har som sædvanligt tre vidende gæster i studiet. Hør dem her.

2 "Podcasten Danmark"

Vi ser på den historisk brede landbrugsaftale, som blev landet i denne uge, men podcasten handler ikke om landbrug. Den handler derimod om hvem, der kan se sig selv som vinder - og hvem der er tabere, efter støvet har lagt sig.
Hør politisk reporter og analytiker Kasper Løvkvist give sit bud på, om der er grund til at smile eller ej på det efterfølgende obligatoriske pressebillede.  Du finder podcasten her.

3 "Danmark fortæller"

Nanna på 35 er en af de personer, som bliver mindet i artiklen "Til minde om". Få den og mange andre læst op i "Danmark fortæller".

I "Danmark fortæller" læser vi som noget nyt ofte artikler op under overskriften "Til minde om". Det er artikler, som mindes folk, der ikke er her mere. Og jeg læser dem op, fordi jeg synes, at de fortjener det. De velskrevne artikler fortjener det, men især de mennesker som bliver mindet. Senest har jeg læst artikler op om Nanna og Nicki, som både døde i en alder af 35 år og efterlader sig store familier. Du kan høre dem her.

4 "Kvinde kend din historie"

Historikeren Gry Jexen står bag podcasten "Kvinde kend din historie".

Podcasten skriver kvinderne ind i historien ved at sætte fokus på kvinder, som har haft en betydning for historien, men som er overset. Historier Gry Jexen har hver gang en gæst med i podcasten og de åbner op for fantastiske historier om store kvinder som for eksempel Kate Buch og Coco Chanel.
Måske du har hørt om bogen "Kvinde kend din historie", som Gry Jexen har skrevet. Men podcasten kom før bogen, og af den bliver man også både  klogere og får gode historier på en gang. Og så er den nomineret til at vinde innovationsprisen ved den danske prisuddeling Prix Audio, som hvert år uddeler priser inden for lyd. Derfor anbefaler jeg den.

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Aabenraa For abonnenter

Peter har kastet anker midt i fjorden: Han kunne ikke holde ud at bo på land

Varde For abonnenter

Nabo om dispensation til 85 procent større byggefelt: At tillade sig at kalde det en mindre ændring – det er flabet

Varde For abonnenter

Ubetalte regninger på 50 mio, da gigant-landbrug kollapsede: Hvorfor mistede én underleverandør ikke en krone?

Sydjylland For abonnenter

Danmark indkøbte i hemmelighed udskældt pigtråd til at holde flygtninge ude af landet: Dræberhegn opbevares i Skrydstrup

Haderslev

Højgårdsparken: 22 nye rækkehuse klar til indflytning 1. september

Billund For abonnenter

Patrick er én af dem, der ikke passer ind i en kasse: Han flyder mellem det feminine og maskuline - og stiller nu op til kommunalvalget for Venstre

Podcast

Lyt: Far til tre døde bag rattet i sin nye bil

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Esbjerg For abonnenter

Esbjerg fik en appelsin i turbanen med Facebook: - Sagt på jysk har vi gjort en fornuftig handel

Rejser For abonnenter

Rejsekunde ville ikke betale et restbeløb for 'corona-dødsdømt' krydstogt: Det endte med at blive en dyr beslutning

Haderslev For abonnenter

Balladen om naturnationalpark i Pamhule fortsætter: - Afslag blev givet på ufuldstændigt grundlag

Esbjerg For abonnenter

Millionerne er afsat, men firebørnsfamilien venter på femte år på cykelstien: Det er godt nok vildt, det skal tage så lang tid

Kolding

Pierre udlejer seniorboliger hurtigere, end han kan nå at bygge dem