Annoncørbetalt indhold

Tag sikkert og stressfrit på juleferie med disse tips

Dette indhold er sponsoreret

Der findes ikke noget bedre end at tage på juleferie og få en velfortjent pause, men det kræver også noget planlægning, før man kan slappe helt af, komme ned i gear og ikke tænke på alt det, der foregår i hverdagens ræs. Vi vil i denne artikel hjælpe dig med at huske nogle af de ting, der er vigtige at få styr på, inden du skal holde din juleferie, så du kan føle dig tryg og få lige den ferie, du ønsker.

Få sikkerhed ved hjælp af forsikring og alarmsystem

Mange skal ud og besøge en masse familie i julen, hvilket både kan være alle steder i landet, og i flere dage. Det er derfor vigtigt at have styr på sin forsikring og alarmer i tilfælde af indbrud. Tjek op på, om du lever op til dit forsikringsselskabs krav, hvis der skulle komme indbrud, og tjek eventuelt op på om den dækker sådan noget som cykler, så du med sikkerhed ved, hvordan du er stillet, hvis uheldet er ude.

Derudover er det en god idé at anskaffe sig en tyverialarm, hvis du ikke allerede har en. Boligejere, der ikke har et ordentligt alarmsystem, kan have svært ved at slappe rigtigt af, da der hele tiden kan være en uvished omkring tyveri i hjemmet, når man er afsted hjemmefra. Så giv dig selv den ro og anskaf dig et alarmsystem, der fungerer til dine behov, inden du tager afsted på juleferie.

Annonce

Undgå stress

Undgå for meget stress og jag i juletiden ved at planlægge dine indkøb nøje. Her er der både tale om mad- og gaveindkøb, for der bliver aldrig købt så meget ind, som der gør i december. Gør derfor dig selv den tjeneste og planlæg julemenuen og julefrokosterne forud, og fordel eventuelt madretter ud til dine gæster, så I sammen kan hjælpe hinanden. Julegaveindkøb kan også være en stressfaktor hele december, så sørg for at komme afsted på gaveindkøb i god tid, så det kan blive til noget hyggeligt frem for noget der stresser, eller køb online.

Planlægning er vigtigt for at kunne slappe af på sin juleferie, og det er i virkeligheden det, vi tager ferie for. Så gør dig selv den tjeneste at have styr på disse ting, inden du holder ferie, for at opnå den bedste og mest afslappende tid, hvor du kan føle dig tryg og undgå stress.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.