Annonce
Kultur

Tag til korfestival - hjemme i stuen

Janne Wind er garvet korleder - efterhånden også online. Foto: Rumle Wind Didriksen
Annonce

Der har ikke været mange fysiske festivaler det seneste år, hvor hundredvis eller endda tusindvis af mennesker kunne mødes om en fælles interesse og have det sjovt. Men så er det jo heldigt, at festivaler sagtens kan foregå hjemme i stuen.

Den kendte korleder Janne Wind står nemlig bag en online korfestival i vinterferien. Seere af DR's "Fællessang - hver for sig" kan måske genkende hende fra for et par fredage siden, hvor hun sang TV-2's hit "Fald min engel" sammen med sit kæmpestore onlinekor.

Korfestivalen foregår via facebooksiden "Alle os der elsker rytmisk kor", der pt. har mere end 1400 medlemmer.

Festivalen vil have forskellige temaer, for eksempel familiekor eller gospelkor, og det er Janne Wind, der leder koret, mens deltagerne sidder hjemme foran computeren og synger med. Interaktionen mellem deltagerne foregår i kommentarfeltet.

Konceptet er gennemprøvet, for allerede da landet lukkede ned første gang i marts sidste år, var korlederen klar med korprøver online, og siden har har mange nysangere sluttet sig til koret.

Find mere information om vinterferiens korfestival på facebooksiden "Alle os der elsker rytmisk kor".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Flemming har rekorden for covid-patienter: 167 dage på intensiv

Sydjylland For abonnenter

93-årige Bent fik med besvær første corona-vaccination: Nu føler han sig tvunget til at skyde sidste stik til hjørne

Esbjerg

Direktør og bestyrelsesformand skal stå skoleret: Sydvestjyske Museer beder kommunen om hjælp efter millionunderskud på populært museum

Annonce