Annonce
Læserbrev

Tusind tak til Aabenraa Sygehus

Annonce

Læserbrev: Jeg har gennem tre år været indlagt på Aabenraa Sygehus, fordi jeg har en tarminfektion. Sidste år ved juletid var mine infektionstal over 300 - normalt ligger de mellem 8 og 9.

Hver gang har jeg været utrolig taknemmelig for sygehusets meget professionelle personale, og jeg har hver gang takket for deres hjælp. De yder virkelig en service ud over det sædvandlige.

Men de gange, jeg har været indlagt, har jeg sådan tænkt på, hvad man kunne give andet end en æske chokolade eller en buket blomster.

Derfor kom jeg for et par dage siden til at tænke på at skrive et læserbrev til JydskeVestkysten, så personalet og befolkningen, der læser avisen, får et indblik i, hvor godt et sygehus vi har hernede i Sønderjylland.

Personalet har altid tid og overskud, selvom de ofte yder et arbejde for to personer.

Maden er dejlig frisk. Gode valgmuligheder, hvor man kan smage, det er lavet fra bunden. Det er også vigtigt, fordi der kommer mange gamle syge og underenærede, der ud over deres sygdom har brug for ekstra næring.

Man føler sig hørt af personalet og lægerne. Man føler sig tryg.

Personalet og lægerne er gode til at fortælle, hvordan ens tilstand er, og hvad de vil gøre fra dag fra dag. Hvordan ens situation er, og hvor lang tid indlæggelsen er nødvendig. Og når man bliver udskrevet, er der allerede lavet planer for, hvad der er nødvendigt for at sikre, at der er den hjælp, der er brug for, så man ikke føler sig bange for at komme hjem.

Derfor vil jeg takke Aabenraa Sygehus mange, mange gange for alt deres hjælp. Jeg håber, mange andre vil få den samme oplevelse som jeg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce