Annonce
Debat

Tak for hjælpen – vi glæder os til at komme tilbage

Chef for Kirkens Korshær, Helle Christiansen. PR-Foto
Annonce

Læserbrev: De fleste i Esbjerg er klar over, at Kirkens Korshær har måttet sommerlukke vores varmestue før tid. Historien har været rigt dækket her i avisen.

Coronakrisen har kostet Kirkens Korshær dyrt. Vi har tabt 32 millioner kroner og mangler lige nu 10 millioner kroner. I Esbjerg har det desværre betydet, at vi har måttet skære ned.

De fleste i Esbjerg ved også, at der heldigvis er et godt samarbejde med De Hjemløses Venner om at sørge for mad, Hus Forbi og rent værktøj, mens varmestuen er lukket.

Når det bliver august, vil Kirkens Korshærs varmestue igen åbne som normalt. Vi vil gøre vores bedste for, at varmestuen i Esbjerg er et godt sted at være.

I Kirkens Korshær er og har vi været taknemmelige for den hjælp, støtte og opbakning, vi har fået fra De Hjemløses Venner, i en rigtig træls situation. Og også fra de mange frivillige og andre samarbejdspartnere, der bakker op om brugerne og giver en hjælpende hånd.

Herfra skal lyde en stor tak for det med en forhåbning om, at det gode samarbejde med de mange gode kræfter i Esbjerg fortsætter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Advokatundersøgelse uddeler kraftige tæv til tidligere VUC Syd-ledelse: Dårlig ledelse, inhabilitet og dokumentsjusk

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Danmark

Få overblikket: Må man ikke længere invitere 12 familiemedlemmer til 50-års fødselsdag?

Annonce