Annonce
forside

Tak for valget

Læserbrev: Vi hører igen og igen at Venstre stillede med det stærkeste hold. Det er jeg ikke nødvendigvis enig i, da jeg har mødt masser af stærke og kompetente kandidater tidligere også. Der er dog ingen tvivl om, at hvis stærkeste skal ses i relation til at kæmpe om pladserne, så er det en korrekt betegnelse.

Derfor er jeg taknemmelig og en smule stolt over at kunne komme fra en sidsteplads en måned før valget og lykkes med mit mål om genvalg. Tak til alle jer der troede på mig og gav mig krydset - jeg vil fortsat gøre alt for at leve op til tilliden.

Da jeg for 10 år siden som VU formand kom omkring Venstres byrådsgruppe og organisation i Kolding var det med en kæmpe respekt for nogle dygtige politikere og folk bag. Mange af dem er blevet udskiftet, og pludselig over natten i tirsdags blev jeg med mine to perioder en af byrådsgruppens mest erfarne, idet Mette Balsby ikke genopstillede og Kjeld Kjeldsen ikke blev valgt. Mere end 24 års erfaring tilsammen bliver et kæmpe tab for Venstre og et stort savn for mig personligt.

Derfor glæder det mig med al opbakningen, jeg har mødt fra "gamle" venstrefolk og vil gøre mit for at få løftet den liberale fane sammen med de nye kræfter, der er kommet til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Team Esbjerg For abonnenter

Så længe må Team Esbjerg undvære sin største stjerne: Status på Estavana Polmans knæskade

Annonce