Annonce
Debat

Tak til Aabenraa Sygehus

Annonce

Læserbrev: Der har den seneste tid været rettet megen negativ fokus mod Aabenraa Sygehus. Jeg skal her ikke bære yderligere ved til denne sag men tværtimod sige en stor tak til Aabenraa Sygehus.

Jeg var indkaldt til Mave-Tarmambulatoriet på Aabenraa Sygehus og møder ind ca. 10 minutter før aftalt tid. Efter ca. 20 minutter kommer der en sygeplejerske ind i venteværelset og undskylder, at lægen er lidt forsinket. Helt ok, tænker jeg.

20 minutter efter den aftalte tid, kommer lægen ind i venteværelset og kalder mit navn op. Jeg tænker: “Hold da op, det var da alligevel hurtigt”.

Da vi kommer ind i konsultationsværelset, undskylder lægen forsinkelsen: Der var kø ved grænsen her til morgen, og lægens 2-årige barn var blevet syg. Men det var lykkedes at finde nogen timers pasning, så hun lige kunne nå et par timers arbejde i ambulatoriet.

Så skulle man måske forvente en lidt stresset konsultation, hvor lægens tanker måske var et andet sted, men sjældent har jeg mødt et så professionelt engagement.

1000 tak for en yderst professionel og seriøs konsultation i Mave-Tarmambulatoriet på Aabenraa Sygehus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce