Annonce
Billund

Tak til Billund Kommune for et rigtig godt initiativ

TronsøSkolen roser Bllund Kommune for udbygningen af ridestien. Privatfoto
Annonce

Læserbrev: Med udbygningen af den eksisterende ridesti ud og hjem ad Sønder Omme-stien har Billund Kommune nu etableret en udvidelse, som forbinder dele af den skæve bane med Sønder Omme-stien. En udbygning, vi i flere år har ønsket og set frem til på Tronsø Efterskole og Fri Fagskole, TronsøSkolen, som ligger sammen med Grindsted Landbrugsskole lige op ad Tronsøen. Det er en placering mellem land og by, som byder på rigtig gode naturfaciliteter, både omkring TronsøSkolen og op til det nærliggende plantageområde nord/øst for skolerne.

Når ridefaciliteten har en særlig interesse, skyldes det, at cirka halvdelen af skolens 130 elever kommer med hest eller lejer en hest på TronsøSkolen. På TronsøSkolen har vi haft et bevidst valg om at udbygge et nicheområde med hest til et højt professionelt område med høj kompetence på både faciliteter og undervisning.

Derfor giver det rigtig god mening, at heste, der rides intensiv i spring og dressur på skolens ridebaner og i skolens ridehuse, kan få en fridag engang imellem med en ridetur i skoven. Der skal ingen tvivl være om, at elever på TronsøSkolen skal leve op til retningslinjerne på både skole og retningslinjer for anvendelse af kommunens ridestier. Det er simpelthen en forudsætning for at kunne gå på skolen.

Så håber vi, at andre private interessenter vil bakke op på samme måde, så folk både med og uden hesteinteresse kan drage nytte og gavn af den dejlige natur, vi har til rådighed.


Når ridefaciliteten har en særlig interesse, skyldes det, at cirka halvdelen af skolens 130 elever kommer med hest eller lejer en hest på TronsøSkolen.

Toni Hessner, forstander for TronsøSkolen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce