Annonce
forside

Tak til byrådet. Er ikke imod grøn omstilling

Annonce

Læserbrev: Jeg vil bringe en tak til borgmester Egon Fræhr, som står i spidsen for økonomiudvalget i Vejen Kommune, hvor det nye vindmølleprojekt blev behandlet med respekt. Det blev nedstemt i udvalget, næsten et enigt udvalg, men man besluttede, at lade sagen gå i byrådet den 5. februar 2019.

Man kan vel også godt sige at det er at tage projektet alvorligt, så det kan blive behandlet seriøst i byrådet. Så er alle da hørt. Derfor også en tak til det byrådsflertal, der fulgte økonomiudvalgets indstilling. Tak til de politikere der står ved den beslutning omkring vindmølleplanen, der blev behandlet i 2014. Vejen kommune undersøgte det godt og grundigt og til bunds, og fandt ud af, at der ikke nogen steder i kommunen er plads til kæmpevindmøller, så Vejen Kommune har allerede for længst opfyldt regeringens ønske om at undersøge mulighederne for landvindmøller.

Jeg er ikke imod grøn omstilling. Jeg synes der kan sættes flere solcelleanlæg op. Best Energy kan jo bare sætte de 10 ha. solceller op. Det generer jo ingen. Det er godt at vide at politikerne lytter til borgerne og vil beskytte yderområderne for total affolkning. Projektet blev afvist i byrådet bl.a. fordi den lokale forankring manglede.

Der er ingen i nærområdet, som synes vi skal have kæmpevindmøller inde i landet. Ud på havet siger folk. Det eneste jeg ønsker er, at vi snart kan blive fri for flere omgange med vindmølleprojekter. Nu har det her stået på siden 2013. Jeg ønsker fred og ro til at nyde min alderdom at kunne nyde haven og den skønne natur, og leve i fred og harmoni med mine naboer, venner og familie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Kritisk corona-udvikling: Smitten stiger stadig i Kolding og Esbjerg

Danmark

På kanten af kaninhullet

Varde

Birgit fulgte sin mand i døden

Annonce