Annonce
forside

Tak til ildsjælene

Else Marie og Jørgen Hauge fra Stenderup-Krogager, Børge Larsen, Grindsted og det lokale folketingsmedlem Anni Matthiesen lige så fra Stenderup-Krogager.

Læserbrev: Jeg var lørdag formiddag lige forbi SKIFs Nytårsstævne i Volleyball. I år bliver dette stævne afholdt for 31. gang og stadig er det de stabile kræfter, som står bag stævnets afvikling.

Tak til Børge Larsen, Else Marie og Jørgen Hauge, som stadig er nogle af de ildsjæle, som brænder for volleyball.

Jeg var for mere end 31 år siden med til at starte volleyballafdelingen i vores lille by Stenderup-Krogager og har selv gennem mange år været både spiller og træner. Derfor glæder det mig også rigtig meget og gør mig stolt, når der stadig er gang i både kampråb, hævninger, smash og gode serv i Teglgaardshallen og sidst men ikke mindst, at SKIF har leveret mange dygtige volleyballspillere gennem årene og at der lige p.t. er 2 herrer spillere, som spiller på divisionsniveau og 1 damespiller (Ditte Kjær) - som spiller på landsholdet!

Tak til ildsjælene, som fortsat tager slæbet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Brexit it is: Vælgerne har talt

Endelig. Endelig kan både Storbritannien og EU komme videre. De britiske vælgere har talt, tydeligt, og de har klart valgt Brexit. Det giver en tiltrængt klarhed på begge sider af vandet oven på flere års tumultariske scener i det britiske parlament og manglende fremdrift i de uendelige forhandlinger med et mere og mere målløst EU. Nu må vi være færdige med Brexit eller ej. De britiske vælgere har talt, og de har givet den konservative premierminister Boris Johnson et klart mandat. Johnson er som politiker let at mene en masse om. Man kommer let til at ryste på hovedet. Han er en populist, en politisk charlatan, der ikke skyr nogen midler for magten, men han er også en klar vinder af det britiske valg efter en valgkamp, der har centreret sig om en sag: Brexit. Nu. Om han vandt på grund af sagen eller på grund af en meget svag, forvirret opposition, eller fordi englænderne ikke orker mere snak eller en kombination af det hele er ligegyldigt. Johnson vandt stort. Han tegner Storbritannien. Det kan man begræde, fra vores side af Nordsøen. Både politisk og økonomisk. Vi gik ind i det europæiske fællesskab sammen med englænderne, og der har så at sige altid været en tæt og givtig relation mellem Esbjerg og Harwich, og det havde været bedst for Danmark, om Storbritannien på vej ud af EU var vendt om i døren. Det gør Storbritannien ikke med Boris Johnson som dørmand. Lad os tørre øjnene. Briterne har valgt brexit, nu skal vi have det bedst mulige ud af det scenarie. Vi har en interesse i en stærk og tæt relation også fremover. Vi skal have en fornuftigt balanceret handelsaftale på plads hurtigst muligt. Vi beriger hinanden økonomisk og kulturelt. Danmark bør være den stemme i EU, som mere end nogen anden søger kompromisset og appellerer til fornuften i de forestående forhandlinger mellem Storbritannien og EU. Det bliver der brug for.

Annonce