Annonce
Sydjylland

Take away går over al forventning hos Gelato Di Natura: - Vi er trætte, men positive

Gelato Di Natura i Esbjerg er et af de spisesteder, som oplever stor opbakning fra de lokale, når det kommer til at købe take away. Men hverdagen er helt anderledes end den plejer: - Det er godt nok mærkeligt at gå herinde nu, hvor der er helt stille. Der plejer at summe af liv, siger indehaver Heidi Drøhse (til venstre). Arkivfoto: André Thorup
Hos Gelato Di Natura i Esbjerg har de travlt med take away i disse dage. Det går nemlig over al forventning. Ifølge ejer Heidi Drøhse er de glade for den positive opmærksomhed, men det er også stressende og hårdt.
Annonce

Take away: Hos Gelato Di Natura i Esbjerg er der i disse dage fart på deres take away. Hver dag bliver store mængder is og mad langet over disken eller kørt ud til folk i Esbjerg.

- Det går over alt forventning. Og det gør, at vi kan holde skindet på næsen under coronakrisen. Der er også mange der har spurgt, om vi ikke vil køre længere ud med maden. Det overvejer vi helt sikkert at gøre, siger ejer Heidi Drøhse, som samtidig fortæller, at de med den store take away-succes nu afprøver nye muligheder.

- Fra weekenden kører vi også brunch ud. Der har vi allerede nogle bestillinger, siger hun.

Hos Gelato Di Natura har de ikke været vant til at bringe mad ud i så store mængder, som de gør nu. Men efter at statsminister Mette Frederiksen (S) onsdag beordrede, at spisesteder skulle lukke ned for spisende gæster, har de været nødt til at tænke i nye baner hos café og isbaren for at overleve.

- Det har været mega mærkeligt. Det er svært at skulle omstille sig hele tiden. Men vi er positive, siger indehaver, Heidi Drøhse.

Annonce

Lidt stressende

Heidi Drøhse er taknemmelig for de mange lokale borgere, der er med til at støtte forretningen, og som er med til at sikre, at de kan blive ved med at holde åbent.

- Vi får en masse søde beskeder fra folk. De skriver blandt andet, at de også gerne vil have, at vi er der om tre måneder. Det er helt overvældende, og det giver et kick til, at vi godt gider blive ved. Selvom det er hårdt, siger Heidi Drøhse.

Og det er hårdt, for i disse dage er de kun to mand hos Gelato Di Natura, som laver maden og bringer den ud. Og de har travlt.

- I går havde vi svært ved at følge med. Det er lidt stressende, og vi er trætte, lyder det fra Heidi Drøhse.

Selvom der er travlt, lægger Heidi Drøhse ikke skjul på, at omsætningen ikke er i samme høje ende, som den har været. Og selvom det går godt lige nu, så er hun ikke sikker på, hvordan fremtiden ser ud.

- Indtil videre går det godt. De sidste dage har været meget positive. Men nu kommer vi hen i nogle uger, hvor vi plejer at have rigtig mange kunder, og hvor vejret bliver bedre. Og der tror jeg ikke, at vi kan holde den samme omsætning, som normalt, lyder det fra Heidi Drøhse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

SF'er opfordrede Søvndal til at gå efter borgmesterposten i vinter: - Nu kan vi måske få en reel valgkamp

Esbjerg

Livsfarlige udspring i lystbådehavn: Unge badegæster blev bortvist fra Esbjerg Strand

Annonce