Annonce
Esbjerg

Takeaway-krig under opsejlning: Nu kommer Wolt til Esbjerg

Store platforme som Hungry.dk og JustEat har i flere år været mere eller mindre alene på det esbjergensiske marked, men freden er snart forbi. Både Waiteer og Wolt har meldt deres ankomst. Foto: PR
Madudbringningstjenesten Wolt har meldt sin ankomst i Esbjerg. Fra midten af februar vil de blå cykelbude være at finde i byens gader. Wolts direktør forventer, at tjenesten kommer til at generere millionomsætning hos Esbjergs restauranter i 2020.
Annonce

Esbjerg: Få dage efter offentliggørelsen af takeaway-tjenesten Waiteers indtog i Esbjerg, følger konkurrenten Wolt nu trop.

De blå Wolt-cykelbude med termotaskerne på ryggen er et velkendt syn i flere større danske byer og snart vil de også være at se i Esbjerg, når Wolt lancerer deres madudbringningstjeneste i midten af februar. Dermed får esbjergenserne i løbet af en måned hele to nye takeaway-platforme, der kan bringe mad til døren fra lokale restauranter og caféer.

- Vi har oplevet en stor efterspørgsel fra både kunder og restauranter, der længe har ønsket, at Wolt kommer til Esbjerg. Derudover er der en masse spændende og lækre restauranter i Esbjerg, som ikke tidligere har tilbudt levering eller ønsker sig en digital løsning med en god brugeroplevelse, siger General Manager i Wolt Danmark Søren Svendsen i en pressemeddelelse.

Esbjerg er den syvende by i Danmark, der får Wolts leveringsservice. Den finske virksomhed åbnede i København i 2017 og har siden udvidet til Aalborg, Aarhus, Odense, Lyngby/Gentofte og Roskilde.

Wolt

Esbjerg er den syvende by i Danmark, der får Wolts leveringsservice, efter den finske virksomhed gjorde sit indtog på det danske marked i 2017. Det startede med København, men takwaway-tjenesten har siden udvidet og er nu også at finde i Aalborg, Aarhus, Odense, Lyngby/Gentofte og Roskilde.

Det Helsinki-baserede firma blev grundlagt i 2014 og har i dag over 700 ansatte og ledes af medstifter og administrerende direktør Miki Kuusi. I dag har Wolt aktiviteter i 20 lande og 80 byer og serverer mad fra over 9.000 restauranter ved hjælp af mere end 20.000 kurérpartnere.

Annonce

Forhandler med flere spisesteder

Wolt har med lidt under en måned til åbningen indgået aftaler med flere restauranter i Esbjerg. Blandt andre Dronning Louise, Burger King og Madklubben Esbjerg.

- Lige siden, vi åbnede Madklubben i Esbjerg, har vores gæster spurgt, om de kunne købe Take Away fra os de dage, hvor energien ikke lige var til at stresse rundt i køkkenet. Det kan jeg sige ja til nu. Og det er bare mega fedt. Samarbejdet med Wolt gør det muligt for os at levere vores kvalitetsoplevelse hjem til vores gæster, så deres hverdag bliver lækrere og en smule nemmere, siger Jannie Jeppesen, restaurantchef hos Madklubben Esbjerg, i en pressemeddelelse.

Wolt ønsker ikke at oplyse, hvor mange lokale restauranter, de håber at have med på holdet inden åbningen, men man er i fuld gang med forhandlingerne, og der er flere spisesteder på vej, lyder det.

Madudbringningstjenesten er blevet ganske populær, siden den kom til landet for to år siden. Ifølge Wolt har danske restauranter over det seneste år genereret 250 millioner kroner i omsætning gennem Wolts app, og Søren Meier Svendsen forventer da også, at Wolt i Esbjerg vil kunne tilføje byens restauranter en hel del mere i omsætning i 2020.

Med Wolts platform skal man som restaurant ikke gøre andet end at modtage ordren, lave maden og sende den afsted, når kuréren møder op. Den sultne esbjergenser, der har bestilt et måltid hos restauranten, kan følge sin bestilling via Wolts app hele vejen frem til, at maden bliver leveret til hoveddøren.

Wolt er i øjeblikket i gang med at indgå samarbejdsaftaler med flere restauranter i Esbjerg. Samtidig er virksomheden også på udkig efter esbjergensere, der har lyst til at tjene lidt ekstra penge ved at levere mad som kurérpartner. Foto: PR
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Vandski stjålet fra båd på land

Regionalt For abonnenter

X Factor-Emil slår sig løs til Dirty Dancing og har sin egen playliste på karaokebaren: - The Beatles er fed at fyre den af til

Annonce