Annonce
Haderslev

Tambourkorps søger nye medlemmer

Haderslev Tambourkorps optager nye medlemmer, der har lyst til at være med i fællesskabet. Privatfoto
Annonce

Haderslev: Det lokale tambourkorps har et slogan "Ikke et medlemsskab, men et fællesskab" og det tages absolut bogstaveligt. Det betyder dog ikke, at musikken ikke også er i centrum.

- I Haderslev Tambourkorps ser vi alle frem til at være sammen om musikken, når vi mødes til træning eller arrangementer. Her spiller vi forskelligt musik i et miks af march, pop, børnesange og filmmusik til mange forskellige lejligheder både private og offentlige. Vi har nu været med ved Stafet for Livet alle gange og vi synes det er en fantastisk begivenhed for en god sag. Netop sammenhold og socialt samvær med musikken i fokus er vigtigt for os, fortæller Senna Clausen i en pressemeddelelse.

I Haderslev Tambourkorps lærer man at spille på marchfløjte, trommer, messingblæseinstrumenter og lyre. Den musikalske grunduddannelse, som man giver sine medlemmer, er bygget på såvel leg som mere traditionel undervisning.

- Vi forsøger, med stor succes, at kombinere teori og praksis, således at vores medlemmer er klædt godt på, hvis de ønsker at gå den professionelle vej med musikken. Det har vi flere eksempler på at vores medlemmer gør, siger Senna Clausen.

Har man lyst til at være med i fællesskabet kan man kigge forbi til en øveaften eller finde oplysninger på internettet. /exp

Haderslev Tambourkorps optager nye medlemmer, der har lyst til at være med i fællesskabet. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce