Annoncørbetalt indhold

Tattoo: Priser, inspirationer og overvejelser inden du får en tatovering

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man overvejer at få en tatovering, er der nogle forskellige ting, man skal have gjort sig klart. Først og fremmest skal man have besluttet sig for, hvor på kroppen man ønsker at blive tatoveret, samt hvilket motiv man gerne vil have tatoveret.

Når disse to ting er på plads, kan man begynde at undersøge de forskellige tattoo-shops i nærområdet og finde den helt rette artist til én selv. Tattoo-priser varierer rigtig meget fra shop til shop, og selv indenfor samme shop kan priserne variere, alt efter størrelse og sværhedsgrad af tattooen.

Annonce


I hvilket prisleje ligger tattoo priser?

Der er ikke noget entydigt svar på, hvor meget det koster at få lavet en tattoo, tattoo priser afhænger nemlig af en række forskellige faktorer. Herunder størrelsen og sværhedsgraden af tattoon, hvilken type tattoo man ønsker sig, samt hvilken tattoo artist man vælger.

De fleste tattoo artister tager imidlertid betaling pr. time, og derfor kan man forvente at skulle betale mellem 500-2000 kroner pr. time for at få lavet en tattoo. Du kan læse mere om tattoo priser online.


Inspiration til din næste tatovering

Når man skal have lavet en tatovering, så er det vigtigt at man først og fremmest tænker over, hvor på kroppen man gerne vil have den. For nogle er det vigtigt, at tatoveringen er synlig for alle, mens andre foretrækker, at de kun kan se den, når de har taget tøjet af.

Derudover skal man også overveje størrelsen på sin tattoo. Skal det være en lille tattoo eller måske en hel del større? Nogle gange kan det være svært at finde ud af, hvad man gerne vil have, men her kan inspiration altid være en god idé. På internettet kan man finde rigtig meget inspiration til både store og små tattoos, alt efter hvad ens præferencer er, hvor også tattoo priser fremgår.

Dernæst skal man finde ud af, hvilken type tattoo man ønsker, det vil sige om det skal være et motiv, som har en dybere mening for én, eller om det blot er et flot motiv, som passer godt til ens stil.


Overvejelser du bør have, inden du får en tatovering

Der er mange overvejelser, man bør gøre sig, inden man får lavet en tatovering. Herunder er en liste over nogle af de overvejelser, du bør foretage dig, inden du får en tatovering:

  • Hvor på kroppen skal din tatovering være?
  • Hvilket motiv vil du have tatoveret?
  • Vil du have en tatovering med farve eller ej
  • Hvilke tattoo priser har du råd til at betale.

Vigtigst af alt skal man overveje, om motivet man får tatoveret, er noget man virkelig kan leve med resten af sit liv, da en tatovering er permanent.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.