Annonce
Team Esbjerg

Team Esbjerg – få I bare gang i kuglepennen

Tag hende endelig på ordet. Det er opfordringen herfra, for i et stort lørdagsinterview i JV Weekend gør norske Sanna Solberg det krystalklart, at hun meget gerne vil blive i Team Esbjerg i mange sæsoner endnu.
Annonce

TEAM ESBJERG: JydskeVestkysten havde forleden fornøjelsen af at besøge Team Esbjerg-stjernen Sanna Solberg og manden Kjetil hjemme i privaten.

Det kom der et interessant og anderledes interview ud af, hvor Sanna Solberg ikke gør nogen hemmelighed ud af, at hun stortrives i klubben og i byen.

I samme interview siger Solberg, der kom til Team Esbjerg fra norske Larvik i sommeren 2017, at hun meget nemt kan se sig selv fortsætte i den røde Esbjerg-trøje mange sæsoner endnu.

Og selvom hendes nuværende kontrakt løber frem til sommeren 2021, kan det kun gå for langsomt med at få forlænget den aftale, for Solberg er en formidabel spiller.

Hun er superstærk i begge ender af banen, så der er ikke noget at betænke sig på. Længere er den sådan set ikke.

Annonce

Med stor succes

Team Esbjerg-træner Jesper Jensen bruger ofte Sanna Solberg med stor succes som den fremskudte spiller i forsvaret, og det taktiske træk har været med til at sikre holdet rigtig mange sejre i de seneste sæsoner.

Og det er nok heller ikke skudt helt forbi, hvis Solberg bliver dirigeret frem søndag eftermiddag i Èrd Arena i udkanten af Budapest, hvor Team Esbjerg, der allerede har gjort sig klar til kvartfinalen i den fornemste af de europæiske klubturneringer, skal forsøge at besejre ungarske FTC og gøre positionen i Champions League-puljen endnu mere gunstig.

Sanna Solberg og resten af Team Esbjerg-truppen sætter lørdag formiddag kursen mod den ungarske hovedstad, og det gør det danske mesterhold med masser af selvtillid i bagagen og med en skadesfri trup, hvis vi lige ser bort fra langtidsskadede Annette Jensen.

JydskeVestkysten rejser med til Ungarn, så vi garanterer masser af Team Esbjerg-stof på www.jv.dk og i JydskeVestkysten de kommende dage.

I et stort lørdagsinterview med JydskeVestkysten er der ingen slinger i valsen hos Team Esbjerg-stjernen Sanne Solberg. Hun vil gerne blive i klubben længe endnu, så der er vel egentlig ikke noget at betænke sig på? Foto: John Randeris

Stort lørdagsinterview

I lørdagssektionen JV Weekend kan du læse meget mere om Sanna Solberg og hendes bedre halvdel. Vi taler blandt meget andet om børn, svigermødre, olympiske lege og en tvillingesøster.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialdemokrat: Forskel på byer

Annonce