Annonce
Team Esbjerg

Team Esbjerg har fået sig en alvorssnak

Team Esbjerg-cheftræner Jesper Jensen og spillerne har mindet hinanden om, hvilket udtryk og hvilken intensitet de gerne vil komme med. Netop udtrykket og intensiteteten var stort set ikke eksisterende i sidste uge nederlag i Horsens. Det skal der laves om på onsdag aften hjemme mod Viborg HK. Foto: Ole Nielsen
Cheftræner Jesper Jensen er udmærket godt klar over, at hans hold skal have fundet tilbage til det høje niveau, hvis onsdagens topbrag i ligaen i Blue Water Dokken mod et formstærkt Viborg-hold skal kaste en sejr af sig.

TEAM ESBJERG: Der er ikke blevet hverken råbt eller skreget, men spillertrup og trænerteam har fået sig en tiltrængt alvorssnak efter sidste uges sensationelle nederlag til upåagtede Horsens.

- Vi var vildt skuffede, og derfor skulle tingene selvfølgelig også tales godt igennem, understreger cheftræner Jesper Jensen.

I flere af de seneste kampe har Team Esbjerg været foran med tre-fire mål undervejs, men det danske mesterhold har ikke formået holde fast.

- Det hele har været for løst, og koncentrationen har ikke helt været, hvor den skal være.

Team Esbjerg førte med tre og fire mål i udekampen mod Aarhus United, holdet var to gange foran med tre mål i Champions League i Metz, og det samme var tilfældet i København - og så var der endelig den famøse Horsens-kamp, hvor Team Esbjerg efter en famlende start fik taget sig sammen og undervejs i første halvleg førte 13-9.

- Vi er enige om, at det helst skulle være et overstået kapitel. Vi skal tilbage på højt niveau.

Og det forventer cheftræneren, at der bliver brug for onsdag aften i Blue Water Dokken, hvor formstærke Viborg, der er toer i ligaen med tre point op til Team Esbjerg, kommer på besøg.

- Vi skal spille godt for at vinde, og vi tror selvfølgelig på det, og vi tror på os selv og vores koncept - og det laver en dårlig kamp i Horsens ikke om på.

Annonce

Optakt

Håndbold, ligaen kvinder

Onsdag 18.30: Team Esbjerg - Viborg HK

Truppen

Rut Jónsdottir er tvivlsom.

JV tipper: 27-25

Sejr på 15 mål

Viborg-kampen er en absolut nøglekamp, og det er et opgør, hvor Jesper Jensen håber på, at et talstærkt hjemmepublikum kan være med til at gøre en forskel.

- Vi kan tage et stort skridt med en sejr over Viborg. To point i den kamp vil betyde, at vi har en stor chance for at vinde grundspillet. Det er vores klare førsteprioritet, da det sandsynligvis vil give en plads i Champions League, og det selskab satser vi også fremadrettet på at være en del af.

Team Esbjerg endte med at være totalt ovenpå, da holdet senest spillede mod Viborg og vandt en sejr på hele 39-24.

- Det gør jeg mig nu ingen forhåbninger om, at vi kan gøre igen. Viborg gør det godt i øjeblikket, og i den seneste kamp mod dem var det også først til sidst, at vi for alvor trak fra.

Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Studerende føler sig tvunget i praktik på trods af coronafrygt: Takker man nej, må man tage orlov

Annonce