Annonce
Team Esbjerg

Team Esbjerg indleder Champions League-togt i Tyskland

Kristine Breistøl og Team Esbjerg indleder den nye Champions League-sæson med en udekamp mod tyske Bietigheim. I sæson 2018-19 mødte Team Esbjerg det tyske hold to gange i EHF Cuppen. Team Esbjerg vandt 28-27 hjemme og 32-27 på udebane. Foto: Martin Ravn
Annonce

Det så jo så godt, men coronaen betød som bekendt, at Team Esbjergs håndboldkvinder aldrig fik chancen for at spille sidste sæsons fejende flotte Champions League-turnering til ende.

Holdet spillede sig ellers for første gang i klubhistorien i en CL-kvartfinale, men derefter blev der lukket og slukket, så vi finder aldrig ud af, om det danske mesterhold havde slået montenegrinske Buducnost i kvartfinalen og spillet sig videre til Final 4.

Nu bliver der så gjort et nyt forsøg på at få håndbolden i gang igen. Team Esbjerg er klar til en ny omgang Champions League, hvor formatet er ændret. Der er to puljer med otte hold i hver. Det betyder hele 14 gruppekampe i alt.

De to bedste fra puljerne går direkte videre til kvartfinalen, mens nummer tre til seks skal spille to playoff-kampe mod et hold fra den modsatte pulje. De to dårligst placerede hold i puljerne ryger ud.

Annonce

Ude mod Bietigheim

Champions League-turneringen indledes i weekenden 12.-13. september, og Team Esbjerg, der er havnet i gruppe med Bietigheim, CSM Bucuresti, Krim, FTC, Vipers Kristiansand, Metz og Rostov-Don, indleder ude mod tyske Bietigheim.

Det bliver rigtig interessant, da Bietigheim har hentet den tidligere Team Esbjerg-keeper Emily Stang Sando samt de to tidligere Odense-spillere Stine Jørgensen og Trine Østergaard op til denne sæson.

I runde to venter en hjemmekamp mod rumænske CSM Bucuresti, derefter gælder det slovenske Krim på udebane, inden der venter to hjemmekampe i træk mod ungarske FTC og norske Vipers.

I runde seks og syv skal Team Esbjerg så på ekstremt hårde opgaver ude mod Metz fra Frankrig og Rostov-Don fra Rusland. Den sidste af de i alt 14 puljekampe spiller Team Esbjerg hjemme i Blue Water Dokken i weekenden 13-14. februar 2021 mod Bietigheim.

Team Esbjerg er placeret i gruppe A. Gruppe B består af Györ, Podravka, CSKA Moskva, Buducnost, Brest, Dortmund, Valcea og Odense, der er tildelt et wildcard til den fornemste af de europæiske klubturneringer.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce