Annonce
Sport

Team Esbjerg kører Viborg over og generobrer førsteplads

Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Et døgn efter at være blevet skubbet væk fra førstepladsen, generobrede Team Esbjerg den med sejr over Viborg.

De forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg tromler videre i kvindernes håndboldliga.

Onsdag blev det til den ottende sejr i lige så mange forsøg, da Viborg på udebane blev smadret med cifrene 39-24.

Dermed er vestjyderne tilbage på førstepladsen i HTH Ligaen, efter at Herning-Ikast tirsdag overtog den, for hvad der skulle vise sig at blive en kort stund.

Viborgenserne har ti point på tabellens fjerdeplads.

Kampen startede jævnbyrdigt, dog med et lille esbjergensisk overtag.

Gæsterne bragte sig foran 10-5, inden Viborg efter en god periode fik udlignet til 10-10. Herfra trak Esbjerg så igen en smule fra, så der ved pausen stod 17-14.

Anden halvleg var langtfra lige så tæt, og da slutfløjtet lød, havde Esbjerg kørt Viborg midt over.

Tidligere onsdag vandt København Håndbold overbevisende over Randers HK med cifrene 30-22. Hovedstadsklubben var i anden halvleg foran med 12 mål, inden kronjyderne altså fik gjort lidt af skaden god igen.

Resultatet efterlader København på sjettepladsen med ti point, mens Randers ligger nummer otte med ni point.

Lidt senere gjorde sidste sæsons bronzevindere fra Odense Håndbold Team Esbjerg kunsten efter, da det ligeledes blev til en sejr på 15 mål med cifrene 37-22 over oprykkerne fra Horsens.

Det bringer Jan Pytlicks tropper op på 12 point på tabellens tredjeplads. Horsens indtager 12.-pladsen med to point.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Annonce