Annonce
Team Esbjerg

Team Esbjerg klapper hesten: Klubben er gået i venteposition

Sonja Frey bliver en af de spillere, som kommer til at trække et endnu større læs i den kommende sæson, når Team Esbjerg må undvære Estavana Polman. Foto: Sportxpress/Ritzau Scanpix
Det danske mesterhold ved endnu ikke, om Champions League indledes som planlagt i næste måned. Derfor bruger klubben i øjeblikket ikke meget krudt på at finde en afløser for korsbåndsskadede Estavana Polman.
Annonce

- Vi er gået i venteposition. Lige nu går det desværre den forkerte vej med corona-situationen, og derfor aner vi jo reelt ikke, om vi kommer ud og spiller Champions League.

Team Esbjerg-cheftræner Jesper Jensen, der lørdag tog sin trup med på træningslejr i Lalandia i Billund, må som bekendt se bort fra korsbåndsskadede Estavana Polman i de næste mange måneder, og derfor er ambitionen at tilføje truppen en ekstra spiller.

- Lige da "Essie" blev skadet, var vores strategi, at vi skulle ud at hente en dygtig spiller ind med det samme, men nu klapper vi lige hesten. Der er så mange usikkerhedsmomenter. Kommer vi udelukkende til at skulle spille kampe i den hjemlige liga, er jeg sikker på, at den nuværende trup kan klare belastningen, vurderer Jesper Jensen.

Annonce

Et hårdt slag

Estavana Polmans skade er et ualmindelig hårdt slag for Team Esbjerg, og fraværet af den hollandske stjernespiller betyder rent faktisk, at det danske mesterhold har tænkt sig at justere spillestilen.

- Angrebsmæssigt handler håndbold i bund og grund om at skabe overtal. Det er en af Polmans helt store styrker. Hun tager duellerne, men nu skal vi have andre på banen. Heldigvis er der rigtig meget kvalitet i vores trup, så det er jeg egentlig ret tryg ved. Vi er stadig godt besat.

Jesper Jensen nævner i den forbindelse spillere som Sonja Frey, tilbagevendte Annette Jensen, Kristine Breistøl og Mette Tranborg, der op til denne sæson er kommet til fra Odense.

- Vi vil forsøge at udnytte Breistøl og Tranborgs skudstyrke fra distancen, så de enten selv scorer eller skaber den fornødne plads til medspillerne. Det er noget af det, som vi kommer til at træne de næste dage.

Træningslejren i Billund byder også på en enkelt kamp, når Herning-Ikast Håndbold kigger forbi på tirsdag.

- Men der er selvfølgelig også en masse socialt i det. Spillerne bor sammen, de køber ind sammen, og de laver mad sammen. Lalandia-opholdet er en tradition, når vi forbereder os til sæsonen, og det giver en masse.

Team Esbjerg åbner ligaen lørdag den 22. august med en udekamp i Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce