Annonce
Team Esbjerg

Team Esbjerg-lejren: Alt for tidligt at sige, om Polman er alvorlig skadet

Estavana Polman gjorde for halvanden måned siden comeback efter en korsbåndsskade, hun pådrog sig sidste sommer. Tirsdag aften i semifinalen mod Odense kom hun igen galt afsted med sit højre knæ. Skadens omfang kendes endnu ikke. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Den hollandske stjerne skal scannes, inden klubben kan noget noget med sikkerhed. Annette Jensen ærgrede sig godt og grundigt, mens humøret var noget bedre hos Mie Højlund.

HÅNDBOLD - JV I ODENSE: - Vi ved ikke noget om "Essie" (Estavana Polman, red.) endnu, men det er klart, at vi skal have hende scannet - og så må vi se.

Der gik et gys gennem cheftræner Jesper Jensen og resten af Team Esbjerg-lejren, da Polman til minutter ind i anden halvleg af tirsdagens semifinalegyser, som Odense endte med at vinde 27-26.

- Hun har været alvorlig skadet, og skader er desværre en del af det her game, men jeg kan ikke sige noget endnu. Der kommer til at gå tre, fire dage, før vi har nogen idé om, hvad der er sket.

Annonce

KAMPEN I TAL

Odense - Team Esbjerg 27-26 (14-12)

Stillinger undervejs

5-5, 10-9, 12-11, 20-17, 24-24, 26-25.

Topscorere, Odense: Lois Abbingh 10, Nycke Groot 5.

Mål, Team Esbjerg: Nerea Pena 9, Annette Jensen 6, Mette Tranborg 5, Sanna Solberg 2, Marit Røsberg Jacobsen 2, Line Myers 1, Estavana Polman 1.

Udvisninger

Odense 4, Team Esbjerg 4

Den anden semifinale

Team Esbjerg spiller hjemme mod Odense i Blue Water Dokken på lørdag k. 16.00. En eventuel tredje semifinale spilles på Fyn førstkommende tirsdag.


Kampen kunne han til gengæld godt sige noget om.

- Vi er pressede på ressourcer, men alle giver alt, hvad de har, så jeg kan kun være tilfreds med spillernes indsats. Det var marginalt, og selvfølgelig er vi enormt trætte af, at vi ikke får i hvert fald en uafgjort med hjem.

- Vi har et par halvdårlige afslutninger lige til sidst, men jeg er sikker på, at vi har endnu mere at komme med på lørdag, når de (Odense, red.) kommer til os. Vi havde regnet med, at "Brei" (Kristine Breistøl, red.) kunne have spillet i dag, men hun mærkede lidt i knæet - og så holdt vi hende ude.

Manglede kynisme

Annette Jensen var også rigtig træt af nederlaget.

- Nu må vi ud i tre kampe mod dem. Længere er den ikke. Vi vidste, at det ville blive tæt, men selvfølgelig er det enormt bittert, at det sidste mål ikke blive godkendt.

- Men generelt skulle vi nok have været lidt mere kyniske. Vi har lige to dumme skud til sidst. Jeg håber, at vi kan lære mest af den her kamp. Hvis vi er heldige, har vi måske et par spillere mere med. Jeg synes også, at Odense spiller en god kamp.

Annonce

Ekstra glad

I Odense-lejren var humøret naturligvis noget bedre, og Mie Højlund var ekstra glad for sejren, da hun havde en kæmpe chance for at lukke semifinalen med en scoring til 28-26, men Rikke Poulsen reddede i fornem stil.

- Jeg er rigtig glad for uret i hallen lige nu. Det var virkelig dejligt, at tiden lige præcis var gået, da de den sidste bold gik i mål.

- Det betyder alt, at vi vandt den her kamp. Vi har haft det svært mod Team Esbjerg i løbet af sæsonen, men denne gang faldt det ud til vores fordel - og det kunne da være dejligt at afgøre det allerede på lørdag. En DM-finale for os lyder altså ret godt, sagde Mie Højlund.Annonce
Team Esbjerg For abonnenter

Kommentar: Team Esbjerg er 99 procent sikker på deltagelse i Champions League

Danmark

Tirsdagens coronatal: 155 nye smittede - 15 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Farvel til kæmpe-sommerhuse og mini-hoteller: Tre nye lokalplaner for Blåvand skal bane vej for kvalitets-turisme

Haderslev For abonnenter

Rystet vidne til vanvidskørsel: – Det overlever jeg ikke

Alarm 112

Drama da bil kørte i lystbådehavnen: To unge gutter reddede ældre mand fra druknedøden

Billund

Kommunen indfører whistleblower-ordning: Ansatte skal kunne sladre anonymt

Billund For abonnenter

For otte år siden kunne han ikke et ord dansk. Nu stiler han efter at blive forsker i Danmark

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Team Esbjerg For abonnenter

Kommentar: Polmans dårlige knæ tvinger Team Esbjerg på indkøb

Esbjerg

Et af landets største entreprenørfirmaer overtager NemByg fra Esbjerg

Kultur

Barchef lovede gratis omgang for hvert mål: Måtte forære over 1000 fadøl til euforiske fans

Aabenraa For abonnenter

Historisk badehotel: Nu er nye forpagtere klar

Tønder For abonnenter

Michelle roser hjerteløbere: - Jeg bliver så stolt over at være borger i denne kommune, når jeg ser så mange træde til

Vejen

En læser får svar: Kunne man med fordel have gjort bybussen gratis?

Annonce