Annonce
Team Esbjerg

Se videoen: Team Esbjerg og norsk superfløj laver ny aftale

Marit Røsberg Jacobsen kom til Team Esbjerg fra Byåsen i Norge i sommeren 2018. Hun er en fænomenal spiller og har en stor rolle på det succesrige hold. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Marit Røsberg Jacobsen har en stor aktie i Team Esbjergs store succes, og nu er det en kendsgerning, at parløbet fortsætter i minimum yderligere to sæsoner.

TEAM ESBJERG: Det har jo nok ligget lidt i kortene, når begge parter er vældig godt tilfredse med tingenes tilstand, men nu er det en kendsgerning.

25-årige Marit Røsberg Jacobsen fortsætter hos Team Esbjerg i yderligere to sæsoner, og selvom den driftssikre og meget effektive norske højre fløj har haft andre muligheder, har hun ikke for alvor været i tvivl om, hvad hun gerne ville.

- Jeg er vældig glad for at være i Team Esbjerg. Det hele passer bare sammen, og min kæreste trives også vældig godt. Jeg spiller på et fantastisk hold, hvor vi også har det rigtig godt med hinanden udenfor banen, og så er jeg rigtig glad for at have Jesper (Jensen, red.) som træner. Det er jeg, fordi han er den person, han er.

Og Røsberg har en absolut nøglerolle hos Team Esbjerg. Hun spiller stort set fuld tid i samtlige kampe, og det har stjernefløjen, der er fast inventar på det norske landshold og derfor også skal til VM i Japan om kort tid, det rigtig fint med.

- Jeg nyder det. Det må jeg sige. Min første sæson i Esbjerg var fantastisk med guld og kvalifikation til Champions League, og også i denne sæson går det super fint. Vores mål er at vinde mesterskabet igen. Jeg tror, at vi har en god mulighed for det, da vi i hvert fald har et fint udgangspunkt, tilføjer Marit Røsberg Jacobsen.

Annonce
Jeg er vældig glad for at være i Team Esbjerg. Det hele passer bare sammen.

Marit Røsberg Jacobsen

Den bedste fløj

Cheftræner Jesper Jensen er super tilfreds med, at Røsberg bliver i klubben.

- Hun er en rigtig vigtig spiller for os både på det sportslige og på det menneskelige plan. Hun har hele tiden lyst til at lære, og jeg synes virkelig, at hun har rykket sig. Da hun kom til os, var hun i yderkanten af landsholdet, men nu er hun med hver gang.

- Røsberg er efter min mening den bedste højre fløj i ligaen. Hun bliver mere og mere effektiv i afslutningerne, og så synes jeg, at hun virkelig har lagt på i sit forsvarsarbejde. I det hele taget er det bare en god case. Røsberg var god, da hun kom til os, men nu har hun endnu mere at byde ind. Hun kan faktisk også spille back og dække fremme i 5:1.

Jesper Jensen forklarer, at kontinuitet er et nøgleord i klubben netop nu, hvor truppen til den kommende sæson skal sammensættes.

- Vi er super tilfredse med truppen, så jeg har da bestemt en tro på, at vi vil se flere forlængelser.

Marit Røsberg Jacobsen kom i sidste sæson på ligaens All Star-hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Vej spærret: Store mængder regn giver problemer i Kolding

Leder For abonnenter

Hvad bilder ministeriet sig ind?

I 2014 besluttede et flertal i Folketinget, at man ville have 14 års dansk indsats i Afghanistan undersøgt med særlig vægt på det civilt-militære samarbejde. Forsvarsakademiet, Dansk Institut for Internationale Studier samt et konsulentfirma skulle står for opgaven, men nu viser aktindsigter til Berlingske, at man i Forsvarsministeriet langt hen ad vejen ikke var tilfreds med især en række kritiske passager i udkastet til den endelig rapport. 14 kritiske passager er enten blevet fjernet eller ændret, således at slutresultatet tegner et mere rosenrødt billede af den danske indsats i Afghanistan, end det oprindeligt var tiltænkt, inden Forsvarsministeriet kom med forslag til, hvor man skulle have slettelakken frem. Nu bliver der i denne verden helt generelt lavet alt for mange rapporter, men denne havde dog det ædle formål at orientere Folketinget om, hvad der var gået godt og skidt. En rimelig idé, skulle man synes, al den stund, at danske soldater sendes ud i livsfarlige missioner, ligesom det danske samfund bruger milliarder af kroner på disse opgaver. Men Forsvarsministeriet syntes åbenbart ikke, at det var nødvendigt for vores folkevalgte eksempelvis at få at vide, at et fælles sekretariat mellem Forsvarsministeriet og Udenrigsministeriet ikke fungerede. Ej heller skulle det frem, at velkendte indretninger som offentlige udbud, der på vores breddegrader er med til at forhindre korruption, faktisk gjorde det modsatte i Afghanistan. Folketinget er altså blevet forholdt væsentliger oplysninger, og det er en skandale, også selv om ministeriet meddeler, at man jo bare kom med forslag til, hvad der skulle ændres eller slettes. Den har man hørt før, og den bliver ikke mere sand af at blive gentaget. Denne sag vidner om, at Forsvarsministeriet og nogle ansatte der har haft mere travlt med at pleje eget ry og karrierer end at oplyse Folketinget sandfærdigt om, hvad der er foregået i Afghanistan. Det er ikke bare uhæderligt, det er at sætte sig over landets øverste parlamentariske forsamling.

Esbjerg

Video: Molboarbejde med massive vandmasser: Bilka-kryds oversvømmet da store regnmængder blev pumpet i ring

Annonce