Annonce
Team Esbjerg

Team Esbjerg-profiler: Vi er klar til guldbraget i Ikast

Sandra Toft er blevet frisk igen, og hun er derfor klar til at spille anden og mske afgørende DM-finale tirsdag aften. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix)
Både Sandra Toft og Kristina Liscevic måtte udgå i den første DM-finale mod Herning-Ikast i lørdags, men de er begge ovenpå igen og spiller helt sikkert tirsdag aften.
Annonce

Det så temmelig ubehageligt ud, da Sandra Toft fik et blackout og sank sammen på halgulvet i den første DM-finale mod Herning-Ikast i lørdags.

Hun måtte hjælpes fra banen, men hun fik det hurtigt bedre, og i forbindelse med mandagens træningspas i Blue Water Dokken, hvor Team Esbjerg lagde sidste hånd på forberedelserne til tirsdagens anden DM-finale i Ikast, var smilet igen tilbage hos landskeeperen.

Er du 100 procent klar igen, og spiller du tirsdag?

- Ja, selvfølgelig. Det går fint, svarede Sandra Toft, der spiller afskedskamp for Team Esbjerg, hvis holdet tirsdag aften enten vinder eller spiller uafgjort mod Herning-Ikast og vinder det danske mesterskab.

Estavana Polman var dog som sædvanlig klar med en kvik bemærkning, og mente, at Toft nok aldrig blev 100 procent klar til en kamp.

Kristina Liscevic fik også problemer i den første finale. Foden drillede hende, og hun måtte se til fra bænken i det sidste kvarters tid. Heldigvis for Team Esbjerg kom spillere som Annette Jensen, Kristine Breistøl og Rut Jónsdóttir ind og gjorde det godt og medvirkede til den sikre sejr på 28-20.

Men Liscevic, der også forlader Team Esbjerg efter denne sæson, spiller også tirsdag.

- Jeg forventer ikke, at jeg får problemer. Vi havde næsten en fridag i går (søndag, red.), så jeg skal nok være klar. Vi spiller om guld, og så er man selvfølgelig parat til at bide eventuelle smerter i sig.

Optakt

Håndbold, DM-finale, 2. kamp

Tirsdag 19.30: Herning-Ikast Håndbold - Team Esbjerg

Truppen

Ingen ændringer

JV tipper: 23-26

Annonce

Nyd det og find balancen

Så cheftræner Jesper Jensen kan altså glæde sig over, at han fortsat har en fuldtallig trup på 16 spillere til rådighed. Nu handler det så om for hver enkelt spiller at finde det rette spændingsniveau.

- Det gælder om at finde balancen og også huske at nyde det. Det er de færreste spillere, som får muligheden for at spille om guld, men jeg er meget fortrøstningsfuld.

- Vi har som trup været gode til at bruge hinanden, så de spillere, der er mest nervøse, og dem, der kommer grinende, bliver trukket ind mod midten og vi rammer noget fælles. Selv om jeg ved, at kampene i Ikast ofte har været tætte, vil jeg hellere være i vores end Herning-Ikasts situation, siger Jesper Jensen.

Vinder Herning-Ikast deres hjemmekamp tirsdag aften, skal der spilles en tredje og altafgørende DM-finale på lørdag i Blue Water Dokken.

- Får vi muligheden, skal vi lukke det tirsdag aften. Ingen tvivl om den sag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Esbjerg For abonnenter

Esbjerg-pige dansede foran hele familien Danmark: Janni føler sig som rockstar efter sejren i Knæk Cancer-dans

Esbjerg

Coronaen lagde dæmper på Knæk Cancer i Esbjerg:: Færre mødte op på Tobakken til Tænd Et Lys-ceremonien

Annonce