Annonce
Team Esbjerg

Team Esbjerg-stjerne er optimistisk: Klapper tingene igen, vinder vi

Onsdagens ligakamp ude mod Aarhus United prioriteres rigtig højt hos Mette Tranborg, Marit Frafjord og resten af Team Esbjerg-truppen, der dog er noget vingeskudt for tiden. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Onsdagens ligakamp ude mod Aarhus United har højeste prioritet, og Mette Tranborg har en god fornemmelse.
Annonce

HÅNDBOLD: - Spiller vi med den samme intensitet som i søndags, er jeg sikker på, at vi vinder.

Selvom Team Esbjergs spillertrup er noget vingeskudt for tiden, er Mette Tranborg alligevel ret fortrøstningsfuld, når hun onsdag vender hjem til Smilets By for at møde Aarhus United.

- Vi er ikke så mange spillere tilbage, men alligevel har vi et rigtig stærkt hold. Det nytter ikke noget at beklage sig, for vi kan kan jo ikke bruge det til noget som helst.

- Vi skal bare være lige så meget på som mod Vipers i Champions League, siger Tranborg, der selv spillede en super kamp mod den norske klassemodstander og scorede otte mål.

Det var den lange højre backs bedste kamp i et godt stykke tid.

- Jeg har været inde i en downperiode. Det er der ingen tvivl om.

- Det har knebet med timingen, så det var selvfølgelig dejligt at spille godt igen og få hamret nogle bolde i kassen, men det vigtigste var, at vi fik kæmpet os til et point.

Mette Tranborg kom til Team Esbjerg fra Odense op til denne sæson. Tidligere i karrieren spillede hun i Aarhus.

- Dengang hed klubben SK Aarhus. Nu er det et andet projekt med et nyt navn, og de spiller heller ikke i denne samme hal, som vi gjorde dengang, så for mit vedkommende er der overhovedet ingen følelser i klemme, siger Mette Tranborg.

- Vi skal bare vinde den kamp.

Optakt

Håndbold, ligaen kvinder

Onsdag 18.45: Aarhus United - Team Esbjerg

JV tipper: 24-28

Tirsdag sidst på formiddagen lagde Team Esbjergs spillere så sidste hånd på forberedelserne, og træningsseancen sluttede med, at cheftræner Jesper Jensen understregede betydningen af onsdagens ligakamp, der falder mellem Champions League-kampe mod Vipers Kristiansand og franske Metz.

- Tag nu hjem og forbered jer rigtig godt. Spis rigtigt og få sovet godt, lød de formanende ord.

Og Team Esbjerg-træneren gør ingen hemmelighed ud af, at den hjemlige liga er førsteprioritet. Den er altså vigtigere end Champions League.

- Derfor er kampen i Aarhus også ekstremt vigtig for os. Vi vil gøre alt, hvad vi overhovedet kan for at hænge på i toppen, selvom det er barske betingelser i øjeblikket.

Jesper Jensen tror også på, at der er to point med hjem i bussen, hvis spillerne bare tilnærmelsesvis kan ramme niveauet fra i søndags.


Vi vil gøre alt, hvad vi overhovedet kan for at hænge på i toppen, selvom det er barske betingelser i øjeblikket.

Team Esbjerg-cheftræner Jesper Jensen


- Aarhus har et fint hold med masser af kvalitet, og Heine (Eriksen, red.) er en dygtig træner, der er god til at få det maksimale ud af det spillermateriale, som han har til rådighed, men selvfølgelig tror vi på, at vi kan vinde.

- Men de har sagt farvel til en del profiler op til denne sæson. Alligevel har Aarhus været i stand til at lave godt med point. Jeg tror, det bliver et hold, som vil blive bedre og bedre i løbet af sæsonen, vurderer Jesper Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lyt til Danmark fortæller: Journalist Kasper Løvkvist var øjenvidne til grædende statsminister - hør hans oplæsning her

Esbjerg

3. døgn uden nye smittede: Vadehavsskole er ved at have styr på smitteudbrud

Annonce