Annonce
Sport

Team Esbjerg vil kontrollere opgør mod Horsens

Jesper Jensen håber, at Team Esbjerg kommer til at bruge mange spillere i kampen mod Horsens. Arkivoto: Ole Nielsen Ritzau/Scanpix.
For tiden spiller Team Esbjerg mange kampe i både Champions League og den hjemlige liga. Derfor håber holdets træner, at der i onsdagens kampen mod Horsens kan blive spilletid til mange forskellige spillere, så ingen bliver overbelastede.

Team Esbjerg: På papiret burde det være en stensikker sejr onsdag aften, når de regerende mestre fra Team Esbjerg tager imod nyoprykkede Horsens på hjemmebane.

Team Esbjerg har fået den bedst mulige start på den hjemlige turnering, hvor titelforsvaret er indledt med maksimumpoint efter seks runder. I den modsatte ende af rækken ligger Horsens. Ligaens nyeste hold har som forventet fået en pointmæssig mager start på tilværelsen i landets bedste række, hvor det blot er blevet til to point indtil videre. Holdet har kun tabt på udebane, men slog Skanderborg på hjemmebane i forrige runde. Derfor mener Team Esbjergs træner, Jesper Jensen, heller ikke, at der er noget, som er givet på forhånd.

- De vandt deres seneste kamp. Det er selvfølgelig noget, vi skal kigge på og have respekt for og tage seriøst. Men når det er sagt, så er det en kamp, vi skal vinde. Det er der ingen tvivl om, siger han.

At de ellers så sejrsvante Team Esbjerg-spillere ikke er uovervindelige på hjemmebane fik de regerende mestre at mærke I den første runde af Champions League, der fandt sted i weekenden. Her tabte holdet hjemme til CSM Bucuresti med to. Derfor skal Team Esbjerg hurtigt have rystet skuffelsen af sig.

- Vi skal forhåbentlig ud og dominere kampen, så vi kan tanke lidt selvtillid igen, efter vi tabte til Bukarest i weekenden. Så det bliver en kamp, hvor vi skal genfinde os selv inden turen går til Polen i næste runde af Champions League, lyder det fra cheftræneren.

Annonce

Optakt

Håndbold, Kvindeligaen

Team Esbjerg – Horsens Håndbold Elite

Onsdag klokken 18.30

JV Tipper: 30-22

Hele truppen i spil

Kampene kommer med korte mellemrum for Team Esbjerg, der både spiller i ligaen og i Champions League. Derfor vil Jesper Jensen lade mange spillere komme i kamp, så der ikke bliver trukket for mange kræfter ud af enkelte spillere.

- Vi er inde i en periode, hvor vi gerne vil have fordelt spilletiden ud på forskellige spillere. Der er Horsens en af de kampe, hvor vi forhåbentlig kan gøre det i. Vi satser meget på, at det bliver en kamp, som vi skal kontrollere, siger han.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce