Annonce
Team Esbjerg

Team Esbjergs bestyrelsesformand: Opbakning gør bare en kæmpe forskel

Team Esbjerg-bestyrelsesformand Bjarne Pedersen håber på maksimal opbakning lørdag kl. 14.30 i Blue Water Dokken mod russiske Rostov Don.
Bjarne Pedersen håber på, at esbjergenserne har lyst til at komme ud og bakke op omkring Team Esbjerg, der lørdag eftermiddag spiller Champions League-brag i Blue Water Dokken.

TEAM ESBJERG: Lørdag kl. 14.30 spiller Team Esbjerg hjemme i Blue Water Dokken mod Rostov Don.

Det er et brag i Champions League, og russerne er lige nu et af verdens allerbedste hold, da de for få måneder siden nåede hele vejen til Final4 i den fornemste af de europæiske klubturneringer.

- Jeg håber virkelig, at folk har lyst til at komme i hallen og bakke holdet op og se en fantastisk håndboldkamp. Det gør bare en kæmpe forskel, siger bestyrelsesformand Bjarne Pedersen, der ikke kan lade være med at tænke på, hvor meget der er sket i Team Esbjerg henover de seneste år.

- Nu står vi her og skal møde et af de allerbedste klubhold, og vi tror alle sammen på, at vi rent faktisk har en chance for at vinde. Det er da fantastisk, mener bestyrelsesformanden.

Meget var anderledes for 10-15 år siden, hvor Team Esbjerg hang med en vis legemsdel i vandskorpen og sæson efter sæson kæmpede for at blive hængende i ligaen.

- Jeg husker tydeligt en kamp, hvor vi vinder i Skive og redder os. Det var i 2017. Dengang var Skive en satellitklub for Viborg, der bare vandt alt på det tidspunkt. Og den anden aften tog vi så afsted og vaskede gulv med Viborg og vandt med 15 mål. Det er da lidt vildt, at vi er nået så langt, siger bestyrelsesformanden.

- Så jo, der er sket rigtig meget i Team Esbjerg. Det synes jeg godt, at vi kan være lidt stolte af.

Team Esbjerg spiller mod Rostov-Don lørdag kl. 14.30 i Blue Water Dokken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Vej spærret: Store mængder regn giver problemer i Kolding

Leder For abonnenter

Hvad bilder ministeriet sig ind?

I 2014 besluttede et flertal i Folketinget, at man ville have 14 års dansk indsats i Afghanistan undersøgt med særlig vægt på det civilt-militære samarbejde. Forsvarsakademiet, Dansk Institut for Internationale Studier samt et konsulentfirma skulle står for opgaven, men nu viser aktindsigter til Berlingske, at man i Forsvarsministeriet langt hen ad vejen ikke var tilfreds med især en række kritiske passager i udkastet til den endelig rapport. 14 kritiske passager er enten blevet fjernet eller ændret, således at slutresultatet tegner et mere rosenrødt billede af den danske indsats i Afghanistan, end det oprindeligt var tiltænkt, inden Forsvarsministeriet kom med forslag til, hvor man skulle have slettelakken frem. Nu bliver der i denne verden helt generelt lavet alt for mange rapporter, men denne havde dog det ædle formål at orientere Folketinget om, hvad der var gået godt og skidt. En rimelig idé, skulle man synes, al den stund, at danske soldater sendes ud i livsfarlige missioner, ligesom det danske samfund bruger milliarder af kroner på disse opgaver. Men Forsvarsministeriet syntes åbenbart ikke, at det var nødvendigt for vores folkevalgte eksempelvis at få at vide, at et fælles sekretariat mellem Forsvarsministeriet og Udenrigsministeriet ikke fungerede. Ej heller skulle det frem, at velkendte indretninger som offentlige udbud, der på vores breddegrader er med til at forhindre korruption, faktisk gjorde det modsatte i Afghanistan. Folketinget er altså blevet forholdt væsentliger oplysninger, og det er en skandale, også selv om ministeriet meddeler, at man jo bare kom med forslag til, hvad der skulle ændres eller slettes. Den har man hørt før, og den bliver ikke mere sand af at blive gentaget. Denne sag vidner om, at Forsvarsministeriet og nogle ansatte der har haft mere travlt med at pleje eget ry og karrierer end at oplyse Folketinget sandfærdigt om, hvad der er foregået i Afghanistan. Det er ikke bare uhæderligt, det er at sætte sig over landets øverste parlamentariske forsamling.

Esbjerg

Video: Molboarbejde med massive vandmasser: Bilka-kryds oversvømmet da store regnmængder blev pumpet i ring

Annonce