Annonce
Team Esbjerg

Team Esbjergs nye store stjerne: Vi ødelagde det lidt for os selv

Henny Reistad mente, at Team Esbjerg skulle have haft mere ud af kampen mod Viborg. - Vi spillede for uskarpt og med for lav intensitet, sagde hun efter nederlaget på 34-30. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix 
Henny Reistad mente, at Team Esbjerg skulle have haft mere ud af kampen mod Viborg. - Vi spillede for uskarpt og med for lav intensitet, mente hun. Til gengæld var hun imponeret af stemningen på hendes nye hjemmebane. Det samme var målvogter Dinah Eckerle.

De havde virkelig håbet på, at de kunne have givet det talstærke hjemmepublikum en sejr i ligapremieren mod Viborg HK, men det ned ad bakke for Team Esbjerg i slutfasen - og så endte det med et nederlag på 34-30.

Måvogter Dinah Eckerle var rigtig ærgerlig efter kampen, når det nu så rigtig godt ud med føringer på fire mål i første halvleg.

- Vi ville rigtig gerne have vundet kampen. Selvfølgelig ville vi det. Vi har arbejdet hårdt, men tingene sidder stadig ikke 100 procent. Det viste kampen tydeligt, men det havde vi nu heller ikke forventet.

Annonce

- Der er stadig meget arbejde forude, men vi har et stærk hold, og vi skal nok få det til at fungere endnu bedre, mente Eckerle, der selv stod en fin kamp, men hun ville nu hellere have haft en sejr og to point.

- Selvfølgelig. Sådan er det, men som jeg ser det, laver vi for mange fejl i anden halvleg - og så blev vi straffet af en god modstander.

Det var Eckerles første hjemmekamp for Team Esbjerg - og hun var imponeret af opbakningen.

- Tilskuerne var fantastiske. Det er en sindssyg hjemmebane, og jeg er sikker på, at vi nok skal være i stand til at levere mange gode præstationer fremadrettet.

Unødvendigt nederlag

Der var også debut til Henny Reistad.

- Jeg synes, at vi skulle have haft mere ud af den her kamp. Vi spillede for uskarpt og med for lav intensitet i anden halvleg. Det gør, at vi lidt ødelægger det for os selv. Det var et unødvendigt nederlag.

- Vi er ikke særlig godt sammenspillede endnu. Når vi bliver det, bliver det rigtig godt, mente Reistad.

Hun var også imponeret af kulissen.

- Det var helt fantastisk. Jeg tror, at vi kan lave store resultater, når vi har sådan en super opbakning. Det var meget imponerende, og de var med os hele vejen - og netop derfor ville vi gerne have givet dem noget mere.

Annonce

Mere tid sammen

Mette Tranborg, der blev topscorer med syv mål sammen med Marit Røsberg Jacobsen, havde naturligvis også håbet på mere, så hun var noget træt af det, da hun evaluerede kampen.

- Jeg synes faktisk, at vi spiller en rigtig god første halvleg, så vi var lidt trætte af, at der stod 16-16 ved pausen.

Men Viborg kom bedst ud til anden halvleg, og så hang Team Esbjerg bagefter.

- Vi laver lidt for mange tekniske fejl og falder lidt ned. Vi skal have mere tid sammen på træningsbanen. Det er det, det afhænger af.

- Vi ville gerne have vundet, og jeg er skuffet lige nu, men det er en lang sæson. Nu skal vi bare videre. Vi har Odense på lørdag.
Annonce
Team Esbjerg For abonnenter

Her er opskriften på Team Esbjergs succes: Sådan skaffer klubben pengene til en stadig stærkere spillertrup

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Nej til nedrivning af 150 år gammel gård: Ejer må sætte nedslidte bygninger i stand

Sydjylland For abonnenter

Julestemningen blev knust i det syd- og sønderjyske: Plantage fælder ingen juletræer og siger farvel til stort set alle medarbejdere

Kolding

Ældre mand kørt på sygehuset efter færdselsuheld: - Bilen er totalsmadret

Varde

Sådan klarer Anni fra kroen mangel på arbejdskraft: Udskudte selskaber fortsætter langt ind i januar

Flertal afsætter én milliard til trængte sygehuse

Erhverv For abonnenter

For varm laks og for gammel røget makrel gav en sur smiley og bøder på i alt 30.000 kroner: - Vi har strammet op

Team Esbjerg

Team Esbjerg-himmelstormer har sat kursen mod VM i Spanien: - Det er på en trist baggrund, men det er mega vildt for mig

Varde

Den mærkelige dag, da lille bys damer mødte sig selv i 3. division: Klasseforskel på det gamle og det nye hold

Se Danmark: Danmarks måske billigste gård

Aabenraa

Villabrand i Rødekro: Beboer behandlet for mulig røgforgiftning

Esbjerg For abonnenter

Efter avisomtale af legendarisk værtshus: Nu står køberne på nakken af hinanden

Erhverv For abonnenter

Et opkald nytårsaften blev startskuddet: Bilnørder giver den gas som iværksættere

Annonce