Annonce
Team Esbjerg

Team Esbjergs stærke stregspiller: Det var flovt

Hvis det passer, at en dårlig generalprøve giver en god premiere, kommer det til at gå rigtig fint for Vilde Mortensen Ingstad, til højre, og holdkammeraterne i semifinalen mod Odense. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Vilde Mortensen Ingstad og cheftræner Jesper Jensen hang begge med skuffen efter lørdagens øretæve mod Herning-Ikast.

- Det var flovt.

Vilde Mortensen Ingstad var forståeligt nok overhovedet ikke tilfreds efter lørdagens bommert hjemme mod Herning-Ikast.

Hun gjorde ellers selv, hvad hun kunne og leverede også en acceptabel præstation, men det var langt fra tilstrækkeligt. Alt for mange af holdkammeraterne spillede langt under niveau.

Annonce

- Det var ret tydeligt, hvad der gik galt, og det var, at vi brænder og brænder og brænder. Jeg tror, at det er talt op til 28 chancer - og det er alt, alt for meget.

- I lange perioder spiller vi ellers rigtig fint angrebsspil, men vi får bare ikke bolden i mål, selvom chancerne er store. Det var slet ikke godt nok, mente Vilde Mortensen Ingstad.

Også cheftræner Jesper Jensen hang med skuffen.

- Jeg synes ikke, at vores indstilling var god nok i indledningen, hvor vi kommer bagud 3-0 og 4-1. Det var noget, der ikke var helt afstemt.

- Og så synes jeg, at vi bliver ved med at lave de samme fejl, som vi gjorde, da vi spillede Champions League. Der er for eksempel alt for mange "vaneskud". Det er skuffende, at vi ikke har rykket os mere.

Et stærkt hold

Målet var jo ellers at vinde slutspilspujlen.

- Vi gik efter det, men det glippede desværre. Vi var ikke gode nok til at få scoret på Sabine Englert. Det var tydeligt. Nu starter vi semifinalerne på udebane, og det må vi jo så se, hvilken betydning det får.

- Nu er tingene, som de er, og så må vi bare tage den derfra.  Vi fik Odense. Det er et rigtig stærkt hold. Det samme er Viborg, men nu skal vi selvfølgelig have forberedt os rigtig godt - og så får vi forhåbentlig også et par spillere (Estavana Polman og Kristine Breistøl, red.) tilbage på holdkortet.

Annonce

Sjove kampe

Vilde Mortensen Ingstad glæder sig til kampene i semifinalen mod Odense.

- Det er altid sjove kampe, og Odense vil vi bare ekstra glæde vinde over. De har det helt sikkert på samme måde med os, så der bliver drøn på.

Team Esbjegr har slået Odense begge gange i denne sæson. I sæsonpremieren blev det til en sejr på hele 32-22 i Odense, mens det var noget tættere i Blue Water Dokken mellem jul og nytår, hvor det blev til en hjemmesejr på 29-28.
fandt , der var en af de meget få Team Esbjerg-spillere, der kunne være tilfreds med egen indsats i ydmygelsen mod Herning-Ikast, var bestemt ikke  tikke

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Første læs opgravede mink er brændt i Kolding: Lugter mindre end skraldebilen og er ikke en 'klistret suppedas'

Sydjylland

Gode coronanyheder - smitten falder drastisk i flere pressede kommuner

Kolding

Smittetal i Kolding er næsten fordoblet på 11 dage: Flere børn og unge bliver smittet nu

Annonce