Annonce
forside

Team Haderslev KFUM forærede for meget væk

HADERSLEV: Selv om KFUM sikrede sig det ene point mod Søndersø, var træner Thomas Brix ikke helt tilfreds med kampens forløb.

- Jeg er skuffet. Vi forærer dem ganske enkelt for meget. Forsvaret var slet ikke klar fra start, og der blev dækket for dårligt op, konstaterede han efter det sidste fløjt.

- Der var desuden for mange afslutninger uden kvalitet, og aftalerne blev ikke holdt, men vi skal dog heller ikke glemme, at Søndersø er et godt hold, tilføjede han.

De 60 minutter udviklede sig til en meget jævnbyrdig forestilling, hvor de to hold byttede mål og nærmest fulgtes ad gennem hele kampen. KFUM førte på et tidspunkt med 14-11 i første halvleg, men fynboerne kom godt igen efter pausen og var også foran flere gange.

KFUM spiller igen på søndag, hvor det ude gælder Svendborg.

Team Haderslev KFUM - Søndersø 30-30 (14-12)

Håndbold, 3. division, mænd

Målscorere, KFUM: Rasmus Hansen 10, Patrick Nottelmann 5, Jan Nielsen 5, Christian Andersen 5, Oliver Wogensen 2, Steffan Langmach 2, Thomas Kjems 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Marcus Knuth er en gemen mandattyv

Marcus Knuth blev onsdag De Konservatives nye udlændingeordfører samt integrations- og indfødsretsordfører. Det er der bestemt ingen grund til at ønske tillykke med. Den politiske belønning er nemlig aldeles ufortjent. Naturligvis er det fuldstændig legitimt, hvis Marcus Knuth ikke længere har følt sig hjemme i Venstre og derfor skifter til De Konservative. Til gengæld er det målt med moralske alen helt utilstedeligt, at politikeren blot fortsætter i Folketinget, som om intet var hændt. Den 5. juni i år sendte vælgerne 43 repræsentanter for Venstre ind i Folketinget. Så vidt vides har der ikke efterfølgende været et nyt valg. Derfor er de 43 mandater fortsat Venstres. Partihop er beklageligvis ikke helt så sjældne i dansk politik. Som regel er mønstret det samme – afhopperne tager deres mandater ind i det nye parti. Opfattelsen af, at politikerne så at sige ejer deres mandat er hinsides enhver sund fornuft. Mandatet tilhører de vælgere, der har udpeget den pågældende. Ved Folketingsvalget satte godt 9500 vælgere deres kryds ved Marcus Knuth. Det gjorde de givetvis i forventning om, at deres tillidsmand på tinge ville arbejde for Venstres dagsorden. Den tillid er nu gjort til skamme. Eneste anstændige beslutning er at forlade sin politiske tillidspost, hvis man af den ene eller anden grund kommer på kollisionskurs med sig parti. Så kan suppleanten nemlig rykke ind og fortsætte arbejdet for den liste, som vælgerne har peget på. Havde Marcus Knuth draget denne rette konsekvens, ville det aftvinge respekt. Det havde herefter stået ham frit for eventuelt at stille op som konservativ kandidat ved næste Folketingsvalg, hvor han måske endda havde haft rimelige muligheder for atter at blive sendt afsted til Christiansborg. I stedet har Marcus Knuth nu slet og ret gjort sig skyldig i gement mandattyveri, hvor han har sat sine egne interesser over vælgernes. Den slags bidrager til en politikerlede, som i dette tilfælde er absolut berettiget.

Aabenraa

Skolebus kørte i grøften

Annonce