Annonce
forside

Team Haderslev KFUM's træner så rødt

HADERSLEV: Thomas Brix, der på grund af manglende mandskabsmæssige ressourcer efterhånden er at betragte som spillende træner for Team Haderslev KFUM, fik denne gang ikke lov til at blive på banen kampen ud.

Da der var syv minutter tilbage, blev han præsenteret for det røde kort efter et lidt for voldsomt skub i en TPI-spillers bryst.

Det fik dog ingen betydning. På dette tidspunkt var kampen afgjort, og fynboerne vandt en fortjent sejr.

- Vi var overmatchede på fight og indstilling. TPI er et ordinært hold, men havde langt større udstråling end os, erkendte Thomas Brix.

- Tingene blev ikke gjort 100 procent, og vi skal slide for meget for vores mål. I forsvaret kneb det også. De bør ikke score så mange mål mod os, tilføjede han.

Efter en jævnbyrdig første halvleg spillede KFUM syv mod seks efter pausen. Det skabte midt i halvlegen lidt spænding, men den manglende kvalitet fra de bærende spillere kom til at koste.

TPI, Odense - Team Haderslev KFUM 31-26 (15-14)

Håndbold, 3. division, mænd

Topscorer, KFUM: Rasmus Hansen 9 mål

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce