Annonce
Sport

Team Haderslev KFUM satser på ungdommen

HADERSLEV: Team Haderslev KFUM's håndboldmænd har sikret sig en ny sæson i 3. division, selv om der endnu resterer tre spillerunder.

Der er afbud fra Mikkel Hansen, Patrick Nottelmann, Rasmus Hansen og Anders Hansen til fredagens hjemmekamp mod HC Odense. Derfor har træner Thomas Brix valgt at tage fem U18-spillere med på holdet.

Selv er han også færdig med at være på banen. Han nøjes nu med at dirigere slagets gang fra bænken.

- Angrebsmæssigt har vi på grund af afbuddene ikke så meget at skyde med. Jeg ser derfor opgøret som en udviklingskamp, hvor der er større fokus på processen end på resultatet, siger Thomas Brix.

- Nu begynder vi nu at kigge fremad. De unge spillere har godt af at mærke, at der er forskel på U18-og seniorhåndbold, tilføjer han.

Fynboerne, der vandt den første kamp med 32-27, har heller ikke noget at spille for. I tabellen er Odense nummer fem med 21 point. KFUM er nummer syv med 18.

Team Haderslev KFUM - HC Odense

Håndbold, 3. division, mænd

Fredag kl. 20.00, Haderslev Idrætscenter

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Groteske udsættelser af sigtelser skal stoppe

Bandekonflikter, grænsekontrol og forebyggelse af terror har de seneste år gjort det meget svært for politiet på tilfredsstillende vis at løse alle sine resterende opgaver. Flere betjente til det hårdt pressede korps er på vej, men det tager tid at få dem uddannet, så både politikere og politiledelse står fortsat med en vigtig prioriteringsopgave. I denne uge er det kommet frem, at man ifølge Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, i alle politikredse i nogle tilfælde venter med at sigte mulige gerningsmænd. Det sker på grund af mandskabsmangel for at kunne leve op til politisk bestemte tidsfrister. I sager om vold og våben må der højest gå 30 dage fra, der er rejst en sigtelse, til der er en tiltale, og i voldtægtssager er fristen typisk 60 dage. Berlingske har talt med en anklager, der på møder har hørt ledere fortælle om, at der i Københavns Politi løbende ligger 500-1000 sager, hvor der på grund af tidsfristerne ikke er rejst sigtelser, selv om politiet kender til de mulige gerningsmænd. Det er en hån mod både ofrene og mod befolkningen, der skal have tillid til, at efterforskningen er så effektiv som muligt. Det er fornuftigt, at der er krav om, at sager om grov kriminalitet bliver afsluttet hurtigt. Men ressourcerne skal også følge med. Derfor må politikerne erkende, at politiet står i en svær situation, hvor rigide krav om tidsfrister kan virke mod hensigten. I stedet må kravet være, at politiet får prioriteret kræfterne bedst muligt og ikke lader sig styre af tidsfrister og deraf følgende målkrav, som lederne måles på. Hvis politiet har en konkret mistanke, skal der selvfølgelig rejses en sigtelse med det samme. Også selv om der er risiko for, at der går flere end for eksempel 30 dage, før der er rejst en tiltale. Det er afgørende, at efterforskningen sker hurtigst muligt. Det må politikere og politiets ledelse sørge for, så de groteske udsættelser af sigtelser kan stoppe.

Annonce