Annonce
forside

Team NØS fik revanche i lokalopgør

HADERSLEV: Der stod ikke bare vigtige point på spil, men også en stor portion prestige, da Team Haderslev KFUM og Team NØS tørnede sammen for anden gang i denne sæson.

Da de to lokalrivaler mødtes første gang, var det KFUM, der var bedst forberedt, og det resulterede i en sikker sejr på 21-12.

Team NØS var derfor opsat på at få revanche, og det lykkedes efter en meget jævnbyrdig kamp.

I første halvleg fulgtes de to hold ad, og det samme billede tegnede sig i de første tyve minutter af anden halvleg. Det var først i slutfasen, at gæsterne trak afgørende fra.

- Med sejren fik en vi pletten fra første spillerunde vasket af, og nu kan vi selv afgøre, om vi bliver i jyllandsserien, lød det fra Team NØS-træner, Henrik Iversen, efter kampen.

Holdet har nu syv point og mangler at spille tre kampe. Næste gang gælder det Lundtoft.

Værre ser det ud for KFUM, der kun har fire point. Holdet skal bruge mindst to sejre for at klare frisag. Holdet møder Vamdrup på søndag.

Team Haderslev KFUM - Team NØS 19-21 (9-9)

Håndbold, jyllandsserien, mænd

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Marcus Knuth er en gemen mandattyv

Marcus Knuth blev onsdag De Konservatives nye udlændingeordfører samt integrations- og indfødsretsordfører. Det er der bestemt ingen grund til at ønske tillykke med. Den politiske belønning er nemlig aldeles ufortjent. Naturligvis er det fuldstændig legitimt, hvis Marcus Knuth ikke længere har følt sig hjemme i Venstre og derfor skifter til De Konservative. Til gengæld er det målt med moralske alen helt utilstedeligt, at politikeren blot fortsætter i Folketinget, som om intet var hændt. Den 5. juni i år sendte vælgerne 43 repræsentanter for Venstre ind i Folketinget. Så vidt vides har der ikke efterfølgende været et nyt valg. Derfor er de 43 mandater fortsat Venstres. Partihop er beklageligvis ikke helt så sjældne i dansk politik. Som regel er mønstret det samme – afhopperne tager deres mandater ind i det nye parti. Opfattelsen af, at politikerne så at sige ejer deres mandat er hinsides enhver sund fornuft. Mandatet tilhører de vælgere, der har udpeget den pågældende. Ved Folketingsvalget satte godt 9500 vælgere deres kryds ved Marcus Knuth. Det gjorde de givetvis i forventning om, at deres tillidsmand på tinge ville arbejde for Venstres dagsorden. Den tillid er nu gjort til skamme. Eneste anstændige beslutning er at forlade sin politiske tillidspost, hvis man af den ene eller anden grund kommer på kollisionskurs med sig parti. Så kan suppleanten nemlig rykke ind og fortsætte arbejdet for den liste, som vælgerne har peget på. Havde Marcus Knuth draget denne rette konsekvens, ville det aftvinge respekt. Det havde herefter stået ham frit for eventuelt at stille op som konservativ kandidat ved næste Folketingsvalg, hvor han måske endda havde haft rimelige muligheder for atter at blive sendt afsted til Christiansborg. I stedet har Marcus Knuth nu slet og ret gjort sig skyldig i gement mandattyveri, hvor han har sat sine egne interesser over vælgernes. Den slags bidrager til en politikerlede, som i dette tilfælde er absolut berettiget.

Aabenraa

Skolebus kørte i grøften

Annonce