Annonce
Aabenraa

Teater af og om hjemløse

"Skidefuld af historier” er en teaterforestilling af og om hjemløse. Skuespillerne er de Hus Forbi-sælgere, man møder på gaden og foran supermarkedet. Pressefoto
Annonce

Aabenraa: NygadeHuset i Aabenraa kan torsdag den 3. december byde på en noget anderledes forestilling. Stykket hedder "Skidefuld af historier", og skuespillerne er de Hus Forbi-sælgere, man møder på gaden og foran supermarkedet.

- 2020 er et meget anderledes år på NygadeHuset. Derfor tænker vi, at en anderledes juleforestilling er på sin plads. December og julen handler jo om næstekærlighed, den hjertevarme fortælling og også lidt af det sørgelige, men mest af alt håb og feel good, siger Pernille Hede Moody Jensen, der er kulturformidler ved Aabenraa Biblioteker og Kulturhuse, i en pressemeddelelse.

Stykket bringer publikum helt tæt på de mennesker, man møder foran supermarkedet og på gågaden, og det fortæller ærligt om både de hårde og de gode ting ved gadelivet. Og efter stykket bliver publikum inddraget, når de medvirkende svarer på spørgsmål.

"Skidefuld af historier" løber af stablen torsdag d. 3. december mellem 20.00 og 21.30 i NygadeHuset i Aabenraa.

Entréen er 100 kroner, og tilmelding er nødvendig.

Forestillingen er støttet af Kulturelt Samråd i Aabenraa Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vis samfundssind og sig ja til nålen

Kolding For abonnenter

Ejvind er ny holdkaptajn for indsamling af  julehjælp til fattige børnefamilier:  248 har allerede søgt om mad og gaver

Annonce