Annoncørbetalt indhold

Teater for børn bringer familien sammen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Svøbt ind i Nordkrafts oprindelige udseende og sjæl finder man Teater Nordkraft. Det hjertevarme teater ligger lige i smørhullet mellem Utzon Center og Aalborg Havnefront, og det er også her, hvor du finder det teater, der samler alle generationer; også selv de mindste poder.


Annonce

Teater for de mindste er teater for hele familien. Hos Teater Nordkraft kan I finde billetter til forestillinger for børn, hvor drama, scenekunst og unikke oplevelser og sanseindtryk er i første række.


Mere end bare underholdning

Det er ikke første gang Teater Nordkraft tilbyder børneteater i hjertet af Aalborg. Med god erfaring med de mindste i familien sørger teatret for trygge rammer, som giver en spændende og behagelig oplevelse for førstegangsbesøgende.


Teater Nordkraft har et varieret udvalg af spændende forestillinger til børn i deres teater 2022 sæson. De forskellige finurlige forestillinger fungerer perfekt som et afbræk fra hverdagens kedelige rutiner. Her bliver små drømme store, og børnene kan udleve deres eventyrlige eventyrer.


Lad børnene stifte bekendtskab med musicals, opera og skuespil, hvor den gode teateroplevelse ikke ender, når tæppet bliver trukket for. Lad børnene reflekterer over teaterstykket på vejen hjem, for teater vækker mange tanker til livs om end det er en spritnye forestilling eller en gammel kending, der er blevet til en teaterforestilling.


Musicals og dukkeopera til børnepriser

Teater er en sammensmeltning af kultur og kunst. Her bliver børnene præsenteret for forskellige synspunkter vedrørende verden og samfundet, som sætter fantasien i gang hos de mindste hoveder.


Hos Teater Nordkraft kan I gøre jer brug af deres populære børnerabat. Her kan I få tre forestillinger til den nette sum af 135,- hvis købt samlet. Det giver en stykpris på 45,- og en billet direkte ind til enhver nordjydes sparsommelige hjerte.


Det er ikke kun en billetter til forestillingen, I kan nyde godt af. Kommer I i god tid og hvis tiden tillader det, så er børnene mere end velkommen til at tage et kig bag kulisserne og hilse på de skønne skuespillere inden det store show begynder. Det kan i nogle tilfælde være fordelsagtigt, så børnene ved, hvilken slags oplevelse, der er i vente.


Kulturmagi i hverdagen

I Teater Nordkraft kombinerer de æstetik med byens kulturelle centrum. Her er der ikke langt mellem magisk nysgerrighed og store samfundsspørgsmål.


Teater Nordkraft tilbyder en række teaterforestillinger, der egner sig til diverse aldersgrupper. Her er der god plads til, at børn kan være børn og vokse i nærvær blandt kostumer, kunst og klapsalver. Her kan I se frem til en mindeværdig dag i et teater, hvor der er plads til grin, juble og nysgerrige øjne.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.