Annonce
Haderslev

Teaterforening grubler: Er publikum corona-bange?

Teaterforeningens formand, Peter Aldershaab: - Vi har taget alle forholdsregler. Arkivfoto: Michael Mogensen
Annonce

HADERSLEV: Scenekunstens publikum i Haderslev er oppe i årene. Derfor frygter formanden for teaterforeningen, at det måske holder sig tilbage fra stolerækkerne i Kulturhus Harmonien af frygt for corona:

- Det er kun en fornemmelse, jeg har, men det virker som om, folk er i et limbo på grund af corona: Bør vi gøre det her? Tør vi? siger Peter Aldershaab.

Teaterforeningen har sammen med Harmonien taget sundhedsmæssige forholdsregler til forestillingerne. Det betyder, at ægtepar og nære venner, der er sammen til dagligt, kan købe fire billetter. Til gengæld vil der altid være en tom stol mellem forskellige selskaber. Da foreningen planlagde den ny sæson, var forhåbningen, at corona-restriktionerne ville være ophævet, men nu stiger smittetallet igen.

- Jeg er overbevist om, at vi kan honorere alle krav, og at publikum roligt kan melde sig, siger Peter Aldershaab.

Pandemien prægede også den foregående sæson. Således måtte de sidste to forestillinger, ”Hvor var du, mor” og ”Uproar” aflyses.

Teaterforeningen har netop holdt generalforsamling. Her blev Helene Atzen, Kirsten Pedersen, Jytte Koster og Peter Aldershaab valgt til bestyrelsen. Jytte Koster er ny.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde For abonnenter

Barn skulle onanere med børste, og ung kvinde blev voldtaget: Læs uddrag af anklageskrift mod 22-årig fra Varde

Annonce