Annonce
112

Teenager blev røvet: Tre-fire unge jagtede 15-årig i Løgumkloster

Klostermærken endte med et røveri for en 15-årig dreng søndag. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
En kontrovers mellem nogle unge til Kloster Mærken, udviklede sig søndag morgen til et røveri. Politiet er ude efter tre til fire gerningsmænd.

LØGUMKLOSTER: Kloster Mærken fik en kedelig afslutning for en 15-årig dreng fra Tønder, som søndag morgen blev jagtet, overfaldet og røvet af tre-fire andre på markedspladsen. Episoden fandt sted omkring klokken otte, og Syd- og Sønderjyllands Politi er nu i gang med at finde gerningsmændene, som der er et rimeligt signalement af, fortæller politikommissær Thomas Berg.

- Det skete ovre på pladsen omkring klokken 8, hvor tre eller fire andre jagtede ham fra karrusellerne og ind på markedspladsen. Drengen mener ikke, at der har været nogen egentlig kontrovers mellem ham og de andre, men måske noget råberi gennem aftenen, siger han.

Men råberi eller ej, så endte det med noget meget grovere: Et røveri.

- Det hele endte med, at de løb ham op, og han blev slået i baghovedet og nakken fem-seks gange og de stjal hans telefon, inden de flygtede fra stedet, fortæller han.

Annonce

Skærpende omstændigheder

At der indgik vold betyder samtidigt, at Syd- og Sønderjyllands Politi behandler episoden som et røveri snarere end vold og tyveri. Det betyder kortfattet, at strafferammen er højere. Syd- og Sønderjyllands Politi har fået et godt signalement af gerningsmændene, men har endnu ikke valgt at gå ud med signalementet offentligt, forklarer politikommissær Thomas Berg.

- Vi kører den som et røveri, for han blev slået undervejs. Vi har lidt at gå efter i form af et signalement fra ham, og vi vil derfor indtil videre ikke sende et signalement ud offentligt - men har en god idé om, hvem vi går efter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Jeg ved, jeg er god til det

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];