Annonce
Billund

Tegn og leg på playline i juli

Alle arrangementerne har udgangspunkt i frirum. Foto: Privat
I hele juli vil der være tegneaktiviteter på playline

Billund: Når sommeren for alvor går i gang, og vejret forhåbentlig bliver så godt, at man kan være udenfor, er der aktiviteter for børn og voksne at give sig i kast med på playline.

Playline er den fire kilometer lange rute, som går gennem skulpturparken og forbi Billunds store attraktioner som Lalandia, Legoland og Lego House.

I hele juli måned vil der være en serie af otte, sjove og forskellige tegneaktiviteter med instrukser på opsatte tavler.


man skal ikke kunne tegne for at være med

Rachel Faulkner


Eventet hedder ”tegn linjen” eller "play the line", og man kan medbringe papir og blyant hjemmefra for at prøve aktiviteterne, og har man ikke lige redskaberne på sig, skal man ikke fortvivle – tavlerne har også forslag til alternativer uden pen og papir.

Annonce

Behøver ikke at kunne tegne

Det er kulturvirksomheden Culture Shift, der står bag aktiviteterne på playline.

- Vi vil gerne gøre playline sjov, interessant og eksperimenterende. Man kan vælge at gå hele ruten, eller bare prøve nogle af aktiviteterne, og man skal ikke kunne tegne for at være med, siger Rachel Faulkner, der er medejer af Culture Shift sammen med Amanda John og Lucy Read.

Det næste års tid vil der være flere aktiviteter på playline. PR-foto

Det er er desuden mulighed for at tilmelde sig særlige ”tegn linjen” arrangementer, hvor deltagerne samlet vil gå rundt på playline og lave sjove opgaver. Første event er den 1. juli og er udelukkende for børn, mens den 5. og 11. juli er for alle aldre.

Culture Shift har indgået et samarbejde med Billund Kommune om at gøre playline mere synlig for borgerne i Billund, og tegneaktiviteterne er én ud af mange aktiviteter, der vil foregå på ruten.

Læs mere om arrangementerne og tilmelding på: cultureshift.dk/playtheline

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce