Annonce
Tønder

Tele-Hjørnet er flyttet ind hos Kvickly

Kunderne har allerede fundet vej til Tele-Hjørnet i de nye lokaler i Kvickly-butikken på Plantagevej i Tønder. Foto: Betina Skjønnemand
1. juli slog Tele-Hjørnet dørene op sammen med Kvickly på Plantagevej. Indehaveren håber på flere kunder.
Annonce

Tønder: Tele-Hjørnet er flyttet fra gågaden i Tønder til Kvickly på Plantagevej. Tele-hjørnet har fået sin helt egen lille butik lige ved indgangen til butikken.

Det er en god løsning, mener indehaver Mads Kyed.

- Der var efterhånden for få mennesker i gågaden, og så var huslejen simpelthen for høj. Så den her løsning er helt perfekt, lyder det fra den unge indehaver.

Med den nye placering håber Mads Kyed, at flere kunder vil stikke hovedet ind i butikken, når de nu alligevel er ude at handle dagligvarer.

Annonce

Svigerfars idé

Tele-Hjørnet blev startet i Tønder i 2007, og flyttede for fire år siden til butikken i gågaden. Nu starter altså en ny epoke for den lille tele-butik.

- Det var faktisk min svigerfars idé, at vi skulle prøve at spørge Kvickly, om de var interesserede. Og da de først meldte tilbage, at de synes, det var en fin idé, så var der ikke langt fra tanke til handling, forklarer Mads Kyed, der har overtaget den daglige ledelse af Tele-Hjørnet fra sin far, Johnny Kyed.

Annonce

Alt i mobiler og tilbehør

Tele-Hjørnet fortsætter med samme udvalg som i den tidligere butik, og man kan finde alt indenfor mobiltilbehør.


Der var efterhånden for få mennesker i gågaden, og så var huslejen simpelthen for høj.

Mads Kyed, Tele-Hjørnet Tønder


Der udover sælges der mobil-, bredbånd- og tv-abonnementer fra udvalgte udbydere.

- Vi er begyndt at gøre en smule i computere også, og så håber jeg på sigt, at vi kan komme til at tilbyde forskellige reparationer på mobiler også, siger Mads Kyed.

Hvis man besøger Tele-Hjørnet, er det Mads Kyed, der kan vejlede om nyt mobiltilbehør, bredbånd og abonnementer. Foto: Betina Skjønnemand
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Næsthøjeste smittestigning nogensinde: De fleste kommuner rammes

Esbjerg

Retsordfører efter tilmelding af folketingsmedlem som sæddonor og huskøber: Chikane skal gøres strafbart

Annonce