Annonce
Sydjylland

Telefonerne er åbne: Erhvervshus udvider corona-beredskab

Efter den delvise nedlukning af Danmark har flere virksomheder fået brug for vejledning og hjælp - ikke mindst på grund af store fald i omsætningen. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Et større beredskabsteam og udvidede åbningstider er Erhvervshus Sydjyllands nyeste svar på corona-krisen. Så nu kan corona-ramte virksomheder få vejledning ugens syv dage fra kl. 6 til 22.
Annonce

Den delvise nedlukning af Danmark og resten af verden på grund af corona-smitte betyder, at flere og flere virksomheder får brug for vejledning og hjælp. Mange virksomheder er blevet bedt om helt at lukke, og de, der stadig er åbne, oplever typisk store fald i omsætningen som følge af det lavere aktivitetsniveau hjemme såvel som i udlandet.

Folketinget har vedtaget en række kompensations-ordninger for erhvervslivet til en samlet værdi af over 200 mia. kroner, som nu er ved at blive udrullet.

- For virksomhederne er det ikke helt nemt at overskue den nye situation og de mange nye tilbud. Det er her, vi som erhvervshus træder til med vejledning og sparring, siger Jacob Chr. Nielsen, CEO i Erhvervshus Sydjylland i en pressemeddelelse.

Udvidet corona-beredskab

Virksomheder kan henvende sig på 4188 6600 eller via erhvervshusets hjemmeside ehsyd.dk alle ugens dage fra kl. 6 om morgenen til kl. 22 om aftenen for at få vejledning og sparring fra Erhvervshus Sydjylland.

Det sker for at hjælpe virksomhederne i de 13 kommuner, som erhvervshuset betjener. Det er Esbjerg, Varde, Fanø, Tønder, Aabenraa, Sønderborg, Haderslev, Vejen, Billund, Vejle, Kolding, Fredericia og Middelfart.

Annonce

Perspektiv og feedback

Ansøgningsprocessen til de enkelte ordninger foregår digitalt på nettet via Virksomhedsguiden.dk, der drives af Erhvervsstyrelsen.

- Selv om man bliver hjulpet godt igennem og kan læse sig til det meste på skærmen, kan der alligevel opstå mange spørgsmål hos virksomhederne. Her kan det hjælpe at få lidt perspektiv og feedback på virksomhedens situation fra vores erfarne forretningsudviklere, der sidder klar ved telefoner og skærme, siger Jacob Chr. Nielsen.

Derfor kan virksomheder nu ringe direkte på erhvervshusets hovednummer alle ugens dage mellem kl. 6 og 22, hvis det handler om corona-relaterede spørgsmål. 18 medarbejdere er indtil videre dedikeret og uddannet til at svare henvendelserne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce