Annonce
Læserbrev

Telemuren kunne sælges i små stykker som souvenir

Læserbrev: Så har vi endnu engang fået gang i diskussionen om Telemurens placering i Aabenraa.

I sin tid for efterhånden mange år siden blev Telemuren skabt af en kunstner til at skulle anbringes ét - og kun ét - ganske bestemt sted, nemlig på H.P. Hanssensgade ved det daværende Tele Sønderjylland. Netop denne placering var afgørende for udformningen af kunstværket. Der var ganske sikkert ikke fra kunstnerens side tænkt andre muligheder for placeringen! Og de fleste var vel også tilfredse med denne mur, der hvor den stod.

Men så måtte muren jo desværre vige for erhvervslivets fremskridt - for nu skulle der bygges en bagerforretning, der hvor muren stod!

Der var jo nok forskellige meninger om, hvad der var vigtigst, men væk kom den.

Og væk bør den også blive ved med at være!

Som før nævnt var det aldrig meningen, at den skulle kunne placeres et andet sted, så da den blev fjernet fra sin oprindelige placering, burde den egentlig blot være gået ind til de evige telemures hvilested. Måske kunne kreative personer dele den op i små, passende stykker, der så kunne sælges som souvenir, i stil med hvad der skete med dele af Berlin-muren.

Så kunne man måske endelig får en "ending story"!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Kolding For abonnenter

Formand bebuder sværm af politianmeldelser om støjgener og musiklarm ved populær badebro

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];