Annonce
Sønderborg

Telenor dækker Bon Jovi

Bon Jovi spiller på Slagmarken 11. juni, hvor langt de fleste gæster medbringer mobilen til at forevige oplevelserne - og dele dem online. Det kræver et godt netværk. PR-foto
Koncertgæsterne til Bon Jovi på Slagmarken får nu ekstra god dækning på mobilen

Sønderborg: Der er plads til 35.000 gæster på Kær Vestermark, Slagmarken, hvor Bon Jovi giver koncert 11. juni. Her vil størstedelen af gæsterne flittigt sms'e, ringe og bruge sociale medier som snapchat, instagram og Facebook. Det vil naturligvis kunne mærkes på mobilnettet.

Derfor vil Telenor skrue ekstra op for dækningen ved at opstille en ekstra mobilmast, som skal afhjælpe den stigende mobilaktivitet.

- Tilskuere i alle aldre er vant til at dele store mængder content med familie og venner på de sociale medier og vi ved, at kundernes gode oplevelse i høj grad afhænger af en velfungerende mobildækning. Til en koncert af denne kaliber er der behov for en opjustering, og derfor gør vi vores ypperste for at sikre kunderne en god og stabil mobildækning under koncerten, siger netværksstrateg hos Telenor, Jesper Mølbak, i en pressemeddelelse.

Annonce

Største rockkoncert

Bon Jovis koncert indvier det nye spillested, og hermed bliver det den største rockkoncert, der nogensinde har været stablet på benene i Sønderborg. Allerede på første dag af salget blev halvdelen af koncertbilletterne solgt.

Det er Def Leppard, der står for opvarmningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Nu spidser det til i sag om tyske huskøbere i Danmark: Styrelse kan sende minister i samråd

Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Leder For abonnenter

Det utilgivelige læk

Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden. Det nyder vi som borgere godt af, når vi eksempelvis kan betale i supermarkedet via en app, eller når vi skal i kontakt med offentlige myndigheder og ikke behøver af møde fysisk op. Tager man blot et smut syd for grænsen, vil man opdage et samfund, der virker tilbagestående i forhold til at høste fordelene af et digitaliseret samfund. Men udviklingen har også sine omkostninger. Eksempelvis kan det være svært for ældre at finde ud af selvangivelsen eller anden form for computerkontakt med myndighederne. Disse generationsudfordringer gøres der meget for at afbøde, men nogle omkostninger er af en karakter, så de er utilgivelige. En sådan er Sygehus Lillebælts læk, som netop er blevet kendt i offentligheden, af fortrolige oplysninger om godt en halv million patienter. Kort fortalt har blandt andet cpr-numre, navne og hjerteoplysninger i flere end fem år ligget tilgængelige for alle 26.000 ansatte i Region Syddanmark samt et ukendt antal samarbejdspartnere fra ind- og udland. Regionen og sygehuset er blevet kritiseret for lækket i en afgørelse fra Datatilsynet, men lægelig direktør på Sygehus Lillebælt Mads Koch Hansen har "ikke fantasi til at forestille sig", at nogle ansatte uberettiget skal have gjort brug af patienternes oplysninger. Det kræver nu ellers ingen livlig fantasi at forestille sig, at der blandt 26.000 ansatte samt samarbejdspartnere i ind- og udland skulle findes et enkelt broddent kar, hvis moral og syn på tavshedspligt er flosset. Selv om den i øvrigt afgående lægelige direktørs tillid til sine ansatte kan være sympatisk, er den grænsende til naiv. Desværre oplever vi af og til disse helt utilgivelig læk af personlige oplysninger fra offentlige myndigheder, og netop fordi digitaliseringen af samfundet ikke kan spoles tilbage, er der grund til på det kraftigste at indskærpe vigtigheden af, at have styr på den slags. Mister folk først tilliden til myndighederne, kan det være uopretteligt.

Sport

Forstå hvorfor verden græder: - Vi har mistet en rockstjerne i Kobe Bryant

Annonce