Annonce
Sønderborg

Telenor dækker Bon Jovi

Bon Jovi spiller på Slagmarken 11. juni, hvor langt de fleste gæster medbringer mobilen til at forevige oplevelserne - og dele dem online. Det kræver et godt netværk. PR-foto
Koncertgæsterne til Bon Jovi på Slagmarken får nu ekstra god dækning på mobilen
Annonce

Sønderborg: Der er plads til 35.000 gæster på Kær Vestermark, Slagmarken, hvor Bon Jovi giver koncert 11. juni. Her vil størstedelen af gæsterne flittigt sms'e, ringe og bruge sociale medier som snapchat, instagram og Facebook. Det vil naturligvis kunne mærkes på mobilnettet.

Derfor vil Telenor skrue ekstra op for dækningen ved at opstille en ekstra mobilmast, som skal afhjælpe den stigende mobilaktivitet.

- Tilskuere i alle aldre er vant til at dele store mængder content med familie og venner på de sociale medier og vi ved, at kundernes gode oplevelse i høj grad afhænger af en velfungerende mobildækning. Til en koncert af denne kaliber er der behov for en opjustering, og derfor gør vi vores ypperste for at sikre kunderne en god og stabil mobildækning under koncerten, siger netværksstrateg hos Telenor, Jesper Mølbak, i en pressemeddelelse.

Annonce

Største rockkoncert

Bon Jovis koncert indvier det nye spillested, og hermed bliver det den største rockkoncert, der nogensinde har været stablet på benene i Sønderborg. Allerede på første dag af salget blev halvdelen af koncertbilletterne solgt.

Det er Def Leppard, der står for opvarmningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce