Annoncørbetalt indhold

Telenor skruer maks op for deres bredbånd til private

Artiklen indeholder annoncørbetalt indhold.

Der er en god nyhed til dig som privatkunde. Telenor har nemlig skruet deres bredbåndstilbud til private helt op. Nu kan privatkunder få op til 1.000 Mbit via enten fiber eller kabel-tv-stikket. Dermed er der ingen grænser for, hvordan du kan udfolde dig online.

Stream løs af film og serier eller spil mod dine venner og resten af verden online. Du gør det uden afbrydelser eller forstyrrelser med bredbånd fra Telenor, og det er lige meget, hvor mange I er i husstanden, der er på ad gangen.

Annonce

‘MaxSpeed’ er navnet på Telenors bredbåndsløsning. Selve navnet siger meget godt, hvad der er i vente: Nemlig maksimal hastighed på bredbåndet. Desuden er der også skruet max op for kundeservicedelen, hvor Telenor lover 100% tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage.

30 dages fri betænkningstid

Selvom du bliver lovet høje hastigheder af Telenor, er det ikke ensbetydende med, at du skal binde dig til en aftale. Faktisk har du lige præcis ingen binding, når du bestiller Telenor MaxSpeed.

Normalt ser man, at der er omkring seks måneders bindingsperiode, fra aftalen bliver indgået. Men med MaxSpeed kan du frit skifte bredbåndsleverandør, hvis du ikke er tilfreds.

Derudover tilbyder Telenor 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder helt konkret, at du har 30 dage til at mærke efter, om det er det rigtige for dig. Du har altså god tid til at prøve MaxSpeed af, og derudover er det også helt gratis at oprette, samt at få sendt og få en tekniker på besøg.

Du kan læse mere om bredbånd fra Telenor lige her.

Annonce

Forstyrrelser og afbrydelser hører fortiden til

Med Telenor MaxSpeed kan du vinke farvel til tiderne med forsinkelser og afbrydelser på internettet. Uanset om hele familien er på nettet samtidig, eller I bare skal se film og serier, kan I nyde det, uden at billedet hakker eller lagger.

Der er nemlig båndbredde nok til alle med Telenor MaxSpeed - og det er netop også meningen med ydelsen, fortæller Telenor:

“Langsomt bredbånd eller en forbindelse, der falder ud, kan være meget irriterende. Det ved vi hos Telenor, og vi ser det som vores vigtigste opgave at levere bredbåndsforbindelser, der ikke bare virker, men som i allerhøjeste grad lever op til vores kunders behov og forventninger - og gerne overgår dem. Uanset om det handler om streaming, gaming, browsing, sociale medier eller arbejde.”

“Derfor er det vores ambition at bygge bro mellem teknologier, indhold og udstyr. Det giver dig mulighed for at kommunikere og være online når som helst og hvor som helst. For os er det en helt central ydelse, og vi bestræber os hver dag på at give alle vores kunder den bedste og hurtigste bredbåndsforbindelse. Men for at kunne gøre det, skal der være en stærk, hurtig og stabil forbindelse, og netop derfor udbyder vi MaxSpeed til vores privatkunder”, lyder det fra Telenor.

Læs mere om internet fra Telenor lige her.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.