Annonce
Esbjerg

Telesikring får tribune opkaldt efter sig på EfBs hjemmebane

Telesikring er ny navnesponsor på tribunen, der før hed Frøs Tribunen, men nu altså Telesikring Tribunen. Foto: EfB
Frøs Tribunen på EfBs hjemmebane, Blue Water Arena, skifter navn til Telesikring Tribunen.

Esbjerg: Når EfB søndag skal forsøge at samle tre nye point op i bundopgøret mod Silkeborg IF på Blue Water Arena, er der samtidig foretaget et navneskifte på de smukke stadion.

Den ene endetribune med ryggen til stadion-forpladsen har i de seneste par år heddet Frøs Tribunen efter Frøs Sparekasse. Fremover kommer tribunen til at hedde Telesikring Tribunen efter den lokalt funderede, landsdækkende sikringskoncern Telesikring, ejet af familien Egsgaard.

- Vi er i Telesikring stolte af at få lov til at sætte vores navn på tribunen. Vi støtter EfB i medgang og modgang, og det har vi altid gjort, lyder den kortfattede begrundelse fra firmastifter Ejgil Egsgaard.

Telesikring bærer i forvejen på en mangeårig ”sponsorhistorik” hos EfB, hvor man også på et tidspunkt, da EfB for cirka syv år siden ikke kunne finde en hovedsponsor, delte hovedsponsoratet med Det Faglige Hus, indtil en ny hovedsponsor var fundet.

I dag støtter Telesikring både eliten i EfB, men også amatørafdelingen, hvor alle holdets trøjer har påtrykt navnet Telesikring. Men også blandt andet håndbolden og ishockeyen i Esbjerg – såvel bredden som eliten – har gennem årene nydt godt af støtte fra den esbjergensiske sikringskoncern.

Annonce

Telesikring

Telesikring havde sin spæde start tilbage i 1967 og har med årene vokset sig til landets største danskejede sikringsvirksomhed. Med kontorer i henholdsvis Aalborg, Esbjerg, Rødekro, Nakskov og Glostrup er Telesikring en landsdækkende virksomhed.

På koncernniveau, hvor familien Egsgaard beskæftiger flere end 300 medarbejdere, driver man blandt andet også selskabet Petersen-Bach i Allerød. Dette firma er specialiseret i højrisikosikring og har blandt andre førende danske virksomheder og institutioner i kundeporteføljen.

En loyal sponsor

Hos EfB Elite er administrerende direktør Brian Knudsen selvsagt en glad mand.

- Vi er glade for, at Ejgil Egsgaard og Telesikring har været villige til at træde til med kort varsel og opgradere med et tribunesponsorat. Der er tale om en virksomhed, som loyalt i mange år har støttet klubben, siger EfB-direktøren.

Han og EfB har i forvejen de øvrige tribuneafsnit på Blue Water Arena prydet med navne som Skechers Tribunen og ST Sønderjyllands Tagdækning Tribunen på A-tribunen, mens den modsatte langsidetribune i mange år har heddet Tage Sørensen Tribunen.

Det er i øvrigt ikke nyt for Telesikring at få et stadionanlæg opkaldt efter firmaet. Således kom det tidligere i år frem, at Telesikring havde indgået en aftale med SGI Fodbold, der betyder at klubbens hjemmebane i Guldager Fritidscenter hedder Telesikring Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hemmelighedskræmmeri er uhyrligt

Danfoss beviser endnu engang en familieejet virksomheds styrke i forbindelse med sagen om den voldsomme forurening på Himmark Strand på Als. Her dumpede Danfoss med myndighedernes tilladelse årligt tonsvis af flydende industriaffald i 1950’erne og 1960’erne. Man vidste dengang ikke bedre, og Danfoss kan juridisk ikke gøres ansvarlig for udledningen. Jura og moral er imidlertid vidt forskellige ting. Og det moralske ansvar tager Danfoss på sig. Derfor er koncernen frivilligt gået i spidsen for det arbejde, som efter planen skal gøre området giftfrit senest i 2023. På egen hånd har Danfoss desuden iværksat den forundersøgelse, der skal afdække problemet. Sådan handler et firma, der skeler mere til anstændighed end bundlinje. Storsind i den målestok kan man udvise, når ejerne ikke er udenforstående aktionærer med et fuldt legitimt ønske om det maksimale udbytte af deres investering. Her har vi i stedet at gøre med familien Clausen, der ved denne og talrige andre lejligheder har bevist deres engagement i lokalsamfundet. Samme redelighed kunne man ønske sig fra Sønderborg Kommune. Her er der imidlertid spillet med beklageligt fordækte kort i denne sag. En aktindsigt afslører, at kommunaldirektør Tim Hansen forsøgte at mørkelægge et møde om forureningen mellem kommunen samt repræsentanter for Danfoss og regionen sidste år i oktober. Penge var motivet til hemmelighedskræmmeriet. Et udviklingsselskab var langt fremme med planerne for ferieområdet Nordals Ressort. I den forbindelse ville det være særdeles ubelejliget, hvis pressen begyndte at skrive om en kraftig forurening kun godt en kilometer fra ferieparadiset – mente altså kommunaldirektøren. En række eksperter vurderer samstemmende, at kommunaldirektøren hermed groft har overtrådt reglerne. Hvis det er tilfældet, må det naturligvis have konsekvenser. Men allerede nu kan der faktisk fældes en dom over Tim Hansen: Sådan handler en kommunal topchef, der skeler mere til bundlinjen end anstændigheden.

Annonce